Tandartsassistent

Weet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? En wil jij graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? Dan is de rol van tandartsassistent bij Dental Clinics  Almelo iets voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-3-2024
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

De werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdagochtend en je komt terecht in het leukste team van Almelo! 


Functie

Je kunt goed samenwerken én prima zelfstandig werken. Je hebt goede sociale vaardigheden en bent patiëntgericht: je weet hoe je iedere patiënt, van jong tot oud, geruststelt. Ook als iemand zenuwachtig is.  


Daarnaast heb je slechts een paar woorden van de tandarts nodig om te begrijpen wat je moet doen.  

Functievereisten

Verder herken jij je hierin: 

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding tot tandartsassistent afgerond en al enige ervaring als tandartsassistent. 
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.  
  • Ervaring met softwaresysteem Exquise is een pré. 

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel! 


Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. We lopen voorop in de branche, werken met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere richtlijnen. 


Daarnaast bieden we: 

  • Een salaris tussen de €2.201,94 en €2.820,81 per maand, o.b.v. 38 uur per week. 
  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules. 
  • Doorgroeimogelijkheden zoals het volgen van een opleiding tot (paro) preventie-assistent. 

Bedrijfsprofiel Dental Clinics

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dental Clinics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Kuipersdijk 192
7512CM ENSCHEDE
053 435 3119