Stage (Branding & Marketing)

Ben jij een creatieve en detailgerichte Brand Marketing medewerker en wil jij je aansluiten bij een team van professionals dat een grote verscheidenheid aan projecten op het gebied van wetenschap, technologie en VFX tot leven brengt? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

  • Plannen, beheren en uitvoeren van social media campagnes
  • Assisteren bij het publiceren van de nieuwe branding en het verwerken ervan in alle mediakanalen
  • Het marketingteam ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van marketingprojecten en -campagnes om merkbekendheid en klantenwerving te stimuleren.
  • Verzamelen en analyseren van gegevens ter ondersteuning van marketingplanning, campagneanalyse en consumenteninzichten.
  • Het volgen van concurrenten, partners en relevante merken om inzichten en best practices te delen.

Functievereisten

  • Basiskennis in Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects, Premier
  • Vloeiend in Engels, aangezien dit onze belangrijkste communicatietaal is
  • Proactief zoeken naar manieren om het marketingteam te helpen met dagelijkse taken.
  • Je bent een goede probleemoplosser, kan goed samenwerken met anderen, effectief communiceren en bent erg gedreven.
  • Start in Februari 2024

Aanbod

Bij DEMCON Nymus 3D kom je terecht in een internationaal team, met verschillende achtergronden in wetenschap en design. Je werkt aan complexe projecten om bedrijven en wetenschappers te helpen hun onderzoek en processen uit te leggen. Geen project is hetzelfde, dus er zal veel afwisseling en uitdaging in het werk zitten.


We zijn gevestigd in Enschede, in het mooie oosten van Nederland, dicht bij de Duitse grens.


Wij bieden een combinatie van werken op locatie en vanuit huis, afhankelijk van de behoeften van het project.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon management & support is een ontwikkelaar en producent van technologie en innovatieve producten die bijdragen aan oplossingen voor technische en maatschappelijke problemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000