Employer Branding Specialist

Weet jij als geen ander hoe je ons bedrijf als aantrekkelijke werkgever kunt presenteren? En hoe we talent aanspreken, aantrekken en behouden? Bouw dan samen met Demcon aan ons employer brand!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Je duikt in onze doelgroepen, weet wat hen beweegt, wat ze lezen, welke events en websites ze bezoeken en wat ze belangrijk vinden. Je plant, ontwikkelt, organiseert en evalueert employer branding activiteiten (zoals events, websites, campagnes en promomateriaal) in binnen- en buitenland. Je bedenkt nieuwe ideeën die je vertaalt naar (creatieve) initiatieven, waarmee we nog meer talent aan ons gaan binden. En je schakelt hierover met interne en externe stakeholders. 


Samen met je collega’s ga je aan de slag met de employer branding strategie. Je implementeert en bewaakt deze. Je vertaalt onze merkpositionering door naar concrete communicatie- en recruitment-activiteiten. Daarbij stuur je communicatiebureaus en leveranciers aan op het gebied van onder andere copywriting, online dienstverlening en drukwerk. 


Je maakt deel uit van een enthousiast, gedreven en betrokken team, bestaande uit een communications specialist, een content specialist en een communications manager. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor alle PR & Communicatie gerelateerde zaken voor circa 500 medewerkers, verdeeld over de locaties Enschede, Groningen en Münster. Daarbij werk je uiteraard nauw samen met de collega’s van HR.

Functievereisten

Wat breng je mee?

• Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding en meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

• Je weet mensen te verbinden en kunt goed schakelen tussen de verschillende niveaus binnen de organisatie.

• Je bent tekstueel vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook Duitse taal in woord en geschrift.

• Beheersing van moderne media- en communicatiemiddelen, ervaring met het Adobe pakket is een pré.

• Je neemt initiatief, komt met goede ideeën, je bent transparant en resultaatgericht.

• Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Wat bieden we jou?

Bij Demcon kom je terecht in een ambitieus, groeiend en innovatief bedrijf. Onze medewerkers zetten zich vol overgave in om de meest technisch complexe projecten te ontwerpen en te realiseren. Jouw rol binnen de organisatie biedt veel uitdaging en afwisseling. Je komt te werken in een enthousiast, gedreven, integer team waar hard wordt gewerkt en ook veel gelachen.


Verder kan je rekenen op onder andere:


  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag; 
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven; 
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Fietsplan;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Organisatieomschijving

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon is een ontwikkelaar en producent van technologie en innovatieve producten die bijdragen aan oplossingen voor technische en maatschappelijke problemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000