Applicatie ontwikkelaar

DEMCON is op zoek naar een Applicatie ontwikkelaar. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Applicatie ontwikkelaar kom je terecht bij de IT Application Office in Enschede. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, doorontwikkeling en ondersteuning van een of meer van de business applicaties die door de hele organisatie gebruikt worden. Jij bent in staat om vragen van de organisatie om te zetten in processen in onze verschillende applicaties.


Momenteel werkt DEMCON onder andere met  de ERP-systemen AFAS en IFS Cloud, Solidworks PDM, en de Microsoft 365 pakketten. Deze pakketten vergen onderhoud, maar ook configuratie aanpassingen om zo onze business processen te kunnen ondersteunen. De communicatie tussen de pakketten is hier ook een belangrijk deel van. We zoek dan ook een collega die kennis heeft van automatiseren. Denk hierbij aan workflows configureren, automatisering van taken met bijvoorbeeld powershell, powerapps of C#, API’s aanspreken, SQL queries bouwen en rapporten ontwikkelen. We zoeken hierbij niet naar het schaap met vijf poten. Heb je echter 4 poten en initiatief om meer te willen leren van derden of collega’s, dan zijn wij op zoek naar jou. 


Kortom; een uitdagende functie binnen een innovatieve omgeving waar de mooie projecten en uiteenlopende werkzaamheden voor je klaar liggen.

Functievereisten

  • Kennis van het omzetten van een vraag naar een model naar een oplossing die we nog jaren gaan gebruiken
  • Kennis van hoe je scripting of programmeren gebruikt om processen te automatiseren
  • je bent flexibel, nieuwsgierig en vindt het leuk om samen te werken

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag; 
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven; 
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Fietsplan;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. We hebben nu een team van 4 applicatiebeheerders op het hoofdkantoor in Enschede. We werken samen op een professionele maar ook informele wijze waarbij de deuren ook naar de rest van de organisatie altijd open staan. Het hele ICT-team, bestaand uit 16 mannen en vrouwen welke vriendschappelijk met elkaar om gaan, heeft een gezonde dosis humor en is altijd in voor een feestje.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000