Software engineer high-tech systems (Junior)

Demcon is op zoek naar een Software engineer high-tech systems (Junior). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In deze functie zul je voornamelijk werken aan uitdagende mechatronische projecten in een multidisciplinair team. Van proof of principles tot aan kleine series. De samenwerking tussen mechanica en elektrotechniek naar de software spelen hierbij belangrijke rol.


Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderde prioriteiten en denkt in oplossingen dan ben jij degene die wij zoeken.

Functievereisten

 • Je hebt afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Computerkunde
 • Je hebt kennis van object georiënteerde software ontwikkeling
 • Je hebt kennis of interesse in industriële besturingen/PLC’s in de machinebouw
 • Je hebt kennis of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (CI/CD, SCRUM, Agile, git, python)
 • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
 • Een laptop en telefoon van het werk
 • Fietsplan
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.


Demcon high-tech systems is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van hightech systems.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000