QA/RA engineer

Demcon is op zoek naar een QA/RA engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als QA/RA Engineer maak je deel uit van het quality team bij de ontwikkelingsmaatschappij van Demcon in Enschede. De QA/RA Engineer maakt deel uit van het het multidisciplinaire projecteam. Je bent binnen dit team het aanspreekpunt op het RA gebied van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek. Je activiteiten zullen betrekking hebben op de ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek.


Als QA/RA Engineer is het jouw uitdaging om de veiligheid van het product en de juiste werkwijzen in lijn met ons kwaliteitssysteem te borgen. Binnen de ontwikkelprojecten ben je verantwoordelijk voor de product veiligheid, bepalen je welke wet- en regelgeving van toepassing is en stemmen je deze zaken af met de klant. Voor certificering brengen je de technical file op orde.

Functievereisten

 • Opleiding richting Biomedische technologie, Technische Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen of een technische opleiding (wo werk- en denkniveau) 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek 
 • Analytische vaardigheden en je snapt de taal van de engineers 
 • Jij bent een teamspeler, legt makkelijk contact, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant 
 • Jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag 
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
 • Een laptop en telefoon van het werk
 • Fietsplan
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van conept tot realisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000