Interim: customer support & production planning

Demcon is op zoek naar een nInterim: customer support & production planning. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als customer support/ production planner, ben je verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk bedienen van je klantportfolio. Het is jouw missie om hen, middels onze producten en services, te helpen met het realiseren van hun doelen. Je bent een belangrijke schakel in de realisatie van onze leveringen en services aan onze klanten op zowel tactisch als operationeel niveau. Je weet overziet wat er speelt bij de klant en vertaalt iedere uitdaging naar een positieve ‘experience’ voor de klant met als doel de klanttevredenheid te verhogen en escallaties te voorkomen.  


In deze functie ben jij diegene die proactief zorgt voor het monitoren van de operationele performance van een vast klantportfolio. Denk hierbij aan logistieke en kwalitatieve KPi’s van leveringen en service maar ook de forecast en contractuele afspraken. Je werkt mee aan opzetten, ontwikkelen en optimaliseren van onze klantaccounts.  Je bent dus het gezicht naar onze klanten. 


Daarnaast is je focus het opvolgen van de klantorders. Dit betreft de afhandeling van aanvragen van onze klanten voor zowel nieuwe systemen, als reparaties, garanties en upgrades waarbij je rekening houdt met de gemaakte contractuele afspraken. Ook de productieplanning en het aansturen van het verzendproces inclusief het verzorgen van de bijbehorende documentatie behoort tot je taken. Je zorgt ervoor dat de vragen met de juiste volgorde en urgentie worden afgehandeld en dat tijdig de antwoorden en verwachtingen aan onze klanten wordt gemanaged. Klant beleving is hierbij van cruciaal belang en dat weet jij als geen ander. Je vormt in deze rol een uiterst belangrijke schakel tussen klant, programmamanagement, production planning en warehouse. Je bent voor onze klanten het single point of contact.


Omdat het gaat om een interim klus, zullen naast de customer support taken er zekers ook werkzaamheden liggen op het vlak van production planing. Samen met het team zorgen we voor een juiste verdeling van werkzaamheden zodat we het totale klantenportfolio optimaal mogelijk bedienen. 

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau en een commerciële economische afgeronde opleiding; 
 • Opleidingen/ cursussen richting commercieel (zoals NIMA A) is een pre;
 • Enkele jaren (1-2) werkervaring in een commerciële rol (bv: Sales, customer service, customer  success, accountmanagement). bij voorkeur in een dienstverlenende commerciële omgeving; 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, beheersing van de Nederlandse en Engelste taal in woord en geschrift.
 • Creatief en goed in de samenwerking zowel intern als extern; In staat om de verbindende schakel te zijn in de organisatie. 
 • Emphatisch en een uitstekend aanpassingsvermogen;
 • Hoge mate van abstractie vermogen, analytisch sterk; 
 • Gestructureerd, procesgericht en in staat prioriteiten te stellen;
 • Persoonlijke leiderschap en de ambitie om de verwachtingen van de klant te overtreffen. 

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 38 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een goede pensioenregeling bij PMT;
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon production is partner voor pre-productie en (serie-)productie van complexe systemen en innovatieve producten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000