Senior software engineer medical

Als senior software engineer ben je betrokken bij de ontwikkeling van medische apparatuur gedurende de verschillende fases van de gehele productontwikkeling. Je technisch inzicht, ervaring en probleemoplossend vermogen stelt je in staat om samen met het team complexe oplossingen te realiseren met een hoge betrouwbaarheid.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je bent in staat risico’s te identificeren en waar nodig zet je haalbaarheidsstudies op voor het ontwerp. Je komt te werken in een scrum omgeving waar teamwerk en nauwe samenwerking met diverse disciplines belangrijk zijn. Je kunt abstracte concepten, functioneel en technische ontwerpen vertalen naar heldere en duidelijke software/architectuur. Je bent in staat om je architectuur te vertalen in begrijpbare termen naar de project manager en je teamleden en deze te bewaken tijdens het project. Je werkt hierbij volgens het medisch proces en bent vaardig en zorgvuldig in het documenteren van requirements tot verificatie.

Functievereisten

 • Je hebt een technische achtergrond op academisch niveau
 • Je hebt ruime ervaring in technische software ontwikkeling opgedaan in diverse rollen en in verschillende projecten
 • Je bent bekend met meerdere programmeertalen (o.a. C, C++, C#, Python) op verschillende platformen (o.a. Linux, Windows) en processoren (o.a. ARM, Intel)
 • Je bent communicatief sterk en goed in staat om risico’s in te schatten
 • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven
 • Ervaring met het ontwikkelen van medische producten en systemen is een pre

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
 • Een laptop en telefoon van het werk
 • Fietsplan
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.


Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van life sciences & health.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000