Senior electronics engineer

Ben jij een teamspeler met ervaring in het ontwerpen van elektronica? Kun je zelfstandig werken en vind je het ook leuk om mensen te coachen? Kom praten bij Demcon!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij DEMCON werken de electronics engineers aan custom elektronica voor producten die variëren van sport trackers tot medische systemen. Hiervoor hebben we expertise op het gebied van sensoren, draadloze technologie, motion en data-acquisitie. In onze producten spelen de interfaces tussen mechanica, software en elektronica een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinar team.


Jouw taken

Als senior electronics engineer variëren jouw werkzaamheden van het ontwerpen van de architectuur tot aan het uitwerken en testen van het elektronische systeem en integratie in het uiteindelijke product. Dankzij jouw analytische en conceptuele vermogen ben jij van grote waarde tijdens de specificatie- en conceptfase. Je werkt daarbij veel samen met de klant en de systeem architect. In nauwe afstemming met hen en met de andere disciplines in het project kom je tot de beste oplossing voor het systeem. 


Daarnaast neem je de verantwoordelijkheid voor het elektronica werkpakket binnen het project, waarbij je een team van ontwerpers aanstuurt en begeleid.

Functievereisten

 • een afgeronde hbo of wo-opleiding Elektrotechniek;
 • minimaal 5 jaar ervaring met elektronica ontwerp;
 • ervaring met het aansturen en coachen van een team;
 • goed analytisch en conceptueel vermogen;
 • een hands-on mentaliteit en je bent creatief, zorgvuldig en gericht op resultaat.

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven; 
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van life sciences & health.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000