IT Backoffice medewerker / Systeem- Netwerkbeheerder

Humor, gedreven, dienstverlenend, meedenkend en zelfstandig zijn kenmerken van de Demcon IT Backoffice. Heb jij relevante ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging, kom dan met ons praten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Backoffice medewerker word je onderdeel van de Demcon IT Backoffice van ons shared service center. Je bent samen met je collega’s en zelfstandig bezig met de uitvoering van nieuwe inrichtingen en migraties en verbeter je bestaande inrichtingen. Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.


Werkzaamheden:

 • Samen met het IT Back Office team ben je verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer infrastructuur zowel Cloud als On-Premise;
 • Medeverantwoordelijk voor de inrichting, optimalisering/verbetering, het beheer en vastlegging van IT processen en (interne) controle maatregelen;
 • Leveren van een actieve bijdrage in compliance rondom informatiebeveiliging;

Functievereisten

Technisch actief en onderlegd vind je het belangrijk om mensen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en spreekt het je aan om te werken in een dynamische, groeiende organisatie.

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een hoog technische IT afdeling
 • Een gedegen actuele technische kennis van o.a. Netwerkapparatuur (switching/firewalling), Microsoft Windows Server, Microsoft 365, Azure AD, Microsoft Exchange Online.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag; 
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven; 
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon management & support is een ontwikkelaar en producent van technologie en innovatieve producten die bijdragen aan oplossingen voor technische en maatschappelijke problemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000