Assembly monteur

Voor een nieuwe bedrijfsunit binnen Demcon production zijn we op zoek naar ondernemende techneuten. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als assembly monteur zorg je voor het assembleren, integreren en/of testen van modules en systemen. Je doet dit aan de hand van SOLIDWORKS modellen, elektrische schema’s en werkinstructies. Wanneer dit nodig is help je ook om deze verder te verbeteren of te optimaliseren. Naast het assembleren help je mee met het uitvoeren van testen en voer je kwaliteitscontroles uit. Door jouw aanpak en inzet zorg je er, samen met het assemblage- en testteam, voor dat de machines op tijd en goed werkend onze assemblagehal verlaten. Daar hoeft het niet te stoppen, als je voldoende ervaring hebt met de werkwijzen en de systemen help je mogelijk ook op locatie bij het in-bedrijf stellen van de machines.

Functievereisten

 • Minimaal mbo-niveau 3 of 4 richting Fijnmechanica, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;  
 • Je hebt ervaring met het werken uit SOLIDWORKS en/of elektrische schema’s; 
 • Enkele jaren relevante werkervaring in de techniek (ervaring in machinebouw is een pre); 
 • Affiniteit met zowel procesmatig als projectmatig werken; 
 • Communicatief vaardig en in staat kennis over te dragen; 
 • Zelfstandig. Anticipeert op knelpunten in het werk en communiceert dit effectief; 

Aanbod

Een ‘once-in-a-lifetime opportunity’ om vanaf de opbouw betrokken te zijn bij een nieuwe vestiging binnen een geweldig bedrijf. Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 38 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een goede pensioenregeling bij PMT;
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

De business unit industrial production projects is net begonnen als de nieuwste assemblagelocatie en opereert als zelfstandige unit binnen Demcon production. Industrial production projects richt zich als contractmanufacturer op machine- en apparatenbouw voor OEM’s en producerende partijen. De kern van onze club draait om industrialisatie, (pre-)series assemblage, testing en service. Het team bestaat nu uit enthousiaste assemblage- en testmedewerkers, een aantal hardware en industrialisatie engineers & (project)management die van een uitdaging houden en weten door te pakken. Om de machines te assembleren zijn we op zoek naar enthousiaste en zelfstandige assemblagemedewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000