Assembly technician (dagdienst)

Wij zijn op zoek naar een gedreven assembly technician bij Demcon convergence in Enschede. Lijkt het je leuk om complexe vloeistof en gassystemen te monteren, assembleren en testen? En denk je graag mee over de optimalisatie van het assemblageproces? Dan word jij misschien wel onze nieuwe assembly technician.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO
  • Monteren en assembleren van (complexe) vloeistof en gassystemen;
  • Werken vanuit een productstandaard, al is geen enkel systeem hetzelfde. Onze systemen worden op basis van de klanteneisen door onze engineeringafdeling samengesteld;
  • Naast het samenbouwen en testen van nieuwbouwsystemen, kunnen we jouw hulp ook inschakelen bij het uitvoeren van service opdrachten;
  • Meedenken in de optimalisatie van het assemblageproces;
  • Werken in dagdienst.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.


Demcon Convergence is ontwikkelaar en producent van maatwerksystemen voor vloeistoffen en gassen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000