Scientific 3D generalist (freelance & Long-Term)

Demcon nymus 3D brengt begrip en inzicht in complex onderzoek door middel van visualisatie van wereldklasse. Wij streven ernaar om de enorme complexiteit van het leven te laten zien op manieren die nooit eerder zijn gedaan. Een combinatie van wetenschappelijk inzicht, artistiek vermogen en continue ontwikkeling binnen de organisatie zet ons aan tot werk dat de lat hoger legt voor het veld van wetenschappelijke visualisatie wereldwijd.


Ben jij een ervaren 3D artist met een diploma in een STEM opleiding en wil je je aansluiten bij een team van professionals dat een grote verscheidenheid aan producties op het gebied van Wetenschap,Technologie en VFX tot leven brengt?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Bij Demcon Nymus 3D kom je terecht in een internationaal team, met verschillende achtergronden in wetenschap en design. Je werkt aan complexe projecten om bedrijven en wetenschappers te helpen hun onderzoek en processen uit te leggen. Geen project is hetzelfde, dus er zal veel afwisseling en uitdaging in het werk zitten.


We zijn gevestigd in Enschede, in het mooie oosten van Nederland, dicht bij de Duitse grens.


Wij bieden een combinatie van werken op locatie en vanuit huis, afhankelijk van de behoeften van het project.

Functievereisten

 • Universitair diploma in STEM (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde)
 • Ervaring met 3D-software, bij voorkeur Houdini.
 • In staat om animatiebeelden of illustraties van begin tot eind te produceren.
 • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.
 • Modelleren, animatie, shading/belichting en rendering is voor jou geen probleem.
 • Je levert artwork van hoge kwaliteit, haalt deadlines, bent een goede probleemoplosser, werkt goed samen met anderen, communiceert effectief en bent zelfgedreven.
 • Vloeiend in het Engels, aangezien dit onze belangrijkste communicatietaal is.

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag.
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven.
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Organisatie

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon nymus3D is een illustratie- en animatiebureau voor het inzichtelijk maken van wetenschappelijk onderzoek en industriële oplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000