Project manager facility

Demcon is op zoek naar een Project manager facility. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als project manager facility begeleid je diverse projecten voor verschillende Demcon locaties. Denk aan het opzetten van een nieuwe locatie, het uitrollen van een nieuw beveiligingsconcept, het realiseren van een PV-installatie tot het inrichten van een nieuw facilitair ticket- en control systeem.

 

Je schakelt met diverse stakeholders zoals managing directors van diverse Demcon bedrijven, aannemers en leveranciers. Je standplaats is Enschede maar je bent ook bereid om naar andere Demcon locaties te reizen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Demcon groeit! Op alle vlakken in de organisatie en ook op facilitair gebied. Vanuit de holding werken we met een klein compact team voor alle Demcon bedrijven. Nieuwe facilitaire initiatieven pakken we op een projectmatige manier op. Projecten ronden we af tot en met implementatie waarna de lokale facilitaire beheerorganisatie van de Demcon bedrijven aan zet is.


Organisatie

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.


Demcon management & support is een ontwikkelaar en producent van technologie en innovatieve producten die bijdragen aan oplossingen voor technische en maatschappelijke problemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000