HR business partner

Demcon is op zoek naar een HR business partner. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Je maakt deel uit van een vlot, gedreven en betrokken team, dat bestaat uit een HR manager en een HR business partner. Samen ben je verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde zaken van Demcon production, een organisatie met een sterke groeiambitie. Naast jouw werkzaamheden als HR business partner bij Demcon production ben je tevens verantwoordelijk voor een aantal andere (kleinere) bv’s van Demcon. Ze hebben ieder een eigen managing director en zijn ook allemaal gevestigd in Enschede.


Als HR business partner ben je het eerste aanspreekpunt voor de managing directors, leidinggevenden en medewerkers over uiteenlopende HR vraagstukken. Je voelt de cultuur aan, begrijpt wat er gebeurt en neemt initiatief. Zo adviseer je over de invulling en uitvoering van ons HR-beleid. Binnen het team verdelen we een aantal HR aandachtsgebieden. Als HR business partner ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het adviseren van medewerkers in hun ontwikkelbehoeftes
  • Verder professionaliseren van de HR afdeling
  • Mede ontwikkelen en uitrollen van onze HR strategie
  • Leidinggevenden begeleiden bij de regie op verzuim
  • Recruitment werkzaamheden
  • Projectleider van diverse HR projecten

Bedrijfsprofiel DEMCON

Ondernemerschap in ontwikkeling en productie DEMCON uit ondernemend Enschede in Twente, is een hoogwaardige technologieleverancier voor high-end producten en systeemoplossingen. Als systeemaanbieder en producent ondersteunt DEMCON klanten wereldwijd met een breed scala aan competenties. Zo dekt het internationaal georiënteerde bedrijf klantbehoeften af. Van proof-of-principle en proof-of-concept tot prototype, pre-productie en serieproductie. Het werkterrein van DEMCON varieert van hightech-systemen tot medische apparatuur. Daarnaast werkt de onderneming ook aan industriële systemen en vision-apparatuur, robotic systemen, alsook optomechatronica. Hiermee neemt het bedrijf tal van (inter)nationale OEM-ers onder haar hoede. Multidisciplinaire meerwaarde De hoogwaardige productie doet DEMCON intern met telkens één multidisciplinair team van specialisten. Die meerwaarde komt ten goede aan het resultaat voor de opdrachtgevers. Bepaalde onderdelen worden niet zelf gemaakt maar bewust ingekocht om volledige flexibiliteit te behouden. Dat voorkomt ook continue druk om productiecapaciteit te moeten vullen. DEMCON onderscheidt zichzelf in de markt door naast ontwikkeling zelf ook toelevering en serieproductie te verzorgen. De ambitie van DEMCON is ‘mechatronic systems engineering’ uit te breiden. Hiervoor beschikt de onderneming over sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Gezamenlijk zijn deze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van klanten. DEMCON beschikt over specialistische kennis, een internationale toelevernetwerk en geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een hoogwaardige cleanroom. Voor alle generaties uitdagend werk De ambitie van DEMCON is verder te groeien door nieuwe en uitdagende projecten te realiseren, nieuwe internationale markten te verkennen en de productie-expertise en productiecapaciteit uit te breiden. Het bedrijf biedt junior, medior én senior technische talenten een verscheidenheid aan ervaringen door interessant en uitdagend werk. Opleidingen en trainingen vergroten die intellectuele uitdagingen in de ook sociaal boeiende werkomgeving van deze snelgroeiende onderneming. DEMCON is gevestigd op de volgende locaties; Enschede, Best, Groningen, Delft en Münster, Duitsland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000