Project Engineer

DEMCON is op zoek naar een Project Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Wat ga je doen bij Demcon Convergence?

  • Je bent technisch verantwoordelijk voor het opleveren van klant specifieke meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen.
  • Je vertaalt de klantwensen naar systeemeisen en definieert relevante interfaces.
  • Je gebruikt onze configuratiestandaard als startpunt voor het op maat maken van het klantensysteem en selecteert de juiste componenten.
  • Je neemt de leiding binnen het projectteam en stuurt je team naar het gemeenschappelijke doel: een werkend systeem binnen de afgegeven levertijd.
  • Je geeft technisch inhoudelijke ondersteuning bij verkoop- en service activiteiten.
  • Je onderhoud contact met collega’s, leveranciers en klanten over de hele wereld.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Demcon convergence startte in 2010 als spin-off van de Universiteit Twente. Sindsdien heeft Demcon convergence zich gespecialiseerd in het maken van klant specifieke meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen. Deze systemen leveren we aan onze internationale klantenkring.


Demcon convergence is onderdeel van de Demcon groep, waar in totaal meer dan 1.000 medewerkers werken. Elk van de Demcon bedrijven heeft zijn eigen expertise en skills. Vanuit een passie voor technologie bundelen we de krachten. Door kennis te delen en nauw samen te werken, maken we meer maatschappelijke impact. Zo helpen we opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000