(junior) Software control engineer

Ben je enthousiast, klantgericht en hou je van hightech euitdagingen kom dan het Demcon software engineering team versterken als (junior) Software control engineer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In deze functie zul je voornamelijk werken aan uitdagende mechatronische projecten in een multidisciplinair team. Van proof of principles tot aan kleine series. De samenwerking tussen mechanica en elektrotechniek naar de software spelen hierbij belangrijke rol.

Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderde prioriteiten en denkt in oplossingen dan ben jij degene die wij zoeken.


Functievereisten

  • Je hebt afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Computerkunde;
  • Je hebt kennis van object georiënteerde software ontwikkeling;
  • Je hebt kennis of interesse in industriële besturingen/PLC’s in de machinebouw
  • Je hebt kennis of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (CI/CD, SCRUM, Agile, git, python);
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.

Aanbod

Bij Demcon kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. We hechten veel waarde aan een fijne werkplek, daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Leuke, enthousiaste collega’s die die het verschil maken in maatschappelijk relevante projecten. En dat doen we echt!
  • Een goed salaris passend bij jouw talent!
  • Een opleidingsprogramma want wij vinden het belangrijk dat jij blijft leren en ontwikkelen via de Demcon Academy.
  • 31 vrije dagen, en je kunt er altijd extra bijkopen, laptop, mobiel
  • Een inspirerende en creatieve omgeving met leuke activiteiten zoals borrels, jaarlijks Demcon weekend en sportevenementen

Bedrijfsprofiel DEMCON

Binnen de businessunit hightech systems zijn wij op zoek naar een software engineer met affiniteit voor machine besturingen voor mechatronische systemen. Je bent goed in staat om mee te denken met uiteenlopende vragen van de klant en weet dit te vertalen naar oplossing en voorstellen voor verbeteringen. Je komt te werken in een bestaand team waarin ruimte is voor verdere groei en ontwikkeling.

De afdeling software engineering maakt software voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van industriële besturingen als op pc applicaties. Ontwikkeling van industriële besturingen gebeurt object georiënteerd en draaien op een PLC. De PC applicaties zijn user interfaces of voor dataverwerking.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000