Proto engineer

DEMCON is op zoek naar een Proto engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Proto engineer zorg je ervoor, samen met jouw toeleveranciers, dat het product op tijd bij de klant wordt geleverd.

  • Verantwoordelijk voor het gehele traject van inkoop van de onderdelen tot aan het (zelf) assembleren in de productiehal.
  • Je coördineert de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de levering van onze dichtheidsmeters.

Functievereisten

  • Een afgeronde technische mbo of hbo-opleiding;
  • Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

In jouw functie wissel je technische activiteiten af met organisatie en kwaliteitsaspecten. Dit alles met een praktische inslag. Eigen initiatief juichen we toe en je krijgt hier alle ruimte voor. Dankzij autonomie in je werk ervaar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een klein maar gezellig, gedreven team. En daar horen een passend salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Bij Alia Instruments kom je terecht in een klein maar sterk groeiend en innovatief bedrijf. Wij zijn leverancier van een high-tech dichtheidsmeter aan onder andere de bagger- en mijnbouw-industrie. Onze meters onderscheiden zich door hun technisch innovatieve karakter en vanwege hun duurzaamheid (onder andere omdat wij geen gebruik maken van een radioactieve bron zoals de huidige dichtheidsmeters). Telkens streven we ernaar om elke klant de beste dichtheidsmeter te leveren en de daarbij horende goede service. Daarvoor combineren we ons high-tech mechatronisch product met onze hoge kwaliteitsstandaard.


Om ons steeds groeiende internationale klantenbestand in steeds meer toepassingen goed te kunnen bedienen hebben wij veel aandacht voor kwaliteit en service. In multidisciplinaire teams werken wij aan een kwalitatief hoogstaand en innovatief product. Ons bedrijf heeft een sterk internationaal karakter. Met onze brede expertise en ervaring kunnen wij bijdragen leveren die een positieve impact hebben op mens en samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000