Compliance-officer subsidie

Demcon is op zoek naar iemand voor de functie Compliance-officer subsidie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Proactief meewerken aan de optimalisering van het subsidieproces
 • Vraagbaak voor collega’s en subsidieaanvragers
 • Beantwoorden van vragen of het adviseren van de betrokkenen op het gebied van subsidieverantwoording
 • Opstellen of reviewen van projectadministraties en subsidierapportages
 • Voorbereiden en begeleiden van externe audits door accountants of de subsidieverstrekker
 • Schrijven van onderdelen van de algemene procesbeschrijvingen voor de inrichting van een project
 • Beheren van verschillende subsidieportals
 • Opstellen van handboeken voor interne projectmanagers, voorzien van mijlpalen en regels voor de subsidieverstrekking

Functievereisten

 • Inhoudelijke kennis van subsidie- en fiscale regelingen is een must
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Circa 1 tot 4 jaar relevante werkervaring
 • Daadkracht en een resultaatgerichte houding, affiniteit met het werken van deadlines
 • Een sterk ontwikkeld vermogen om (data) te analyseren en te begrijpen hoe organisatorische processen werken
 • Uitstekende beheersing van Excel
 • Enige technische kennis is een pré.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. Jouw team bestaat naast jou uit 4 andere collega’s. Gido is de manager van het team en is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten en opdrachten. Tom en Annemieke zijn subsidieschrijvers die goed in staat zijn om een stevig projectplan op te stellen, welke vaak goed scoren. Tijs is jouw collega compliance-officer die samen met jou vervolgens de projecten inricht en de subsidies volledig onder controle houdt.


Mensen binnen Demcon zijn enthousiast en betrokken, de werksfeer is goed, open en informeel en de organisatiestructuur plat. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseren.


We bieden je de mogelijkheid tot verdere opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Als compliance-officer subsidies ben je verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke financiële en administratieve afhandeling van subsidieprojecten die lopen binnen DEMCON. Het gaat hierbij om diverse regelingen: van lokale overheden tot en met grote Europese trajecten. Op basis van de bij jou al aanwezige diepgaande kennis over deze regelingen ben je binnen DEMCON verantwoordelijk voor financiële en administratieve vastlegging en rapportages. Je bent hierbij de spin in het web, waarbij je met de verschillende betrokken afdelingen binnen DEMCON communiceert om uiteindelijk tot een juiste verslaglegging te komen. Van belang is dus dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook is het belangrijk dat je secuur werkt en een oog hebt voor detail en geïnteresseerd bent om verschillende processen en procedures te volgen, waarbij je gemakkelijk contact legt met allerlei collega’s om de benodigde informatie boven tafel te krijgen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000