Manager IT Backoffice

Humor, gedreven, dienstverlenend, meedenkend en zelfstandig zijn kenmerken van de Demcon IT Backoffice. De heren zijn op zoek naar een inspirerende manager. Heb jij interesse om deze groep te managen? Ga dan met Demcon in gesprek over de functie Manager IT Backoffice.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als manager IT Backoffice van ons shared service center ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het steeds verder groeiende Backoffice team en samen met het team het technische hart van onze organisatie. Met jouw vaardigheden weet je anderen te motiveren en activeren en ga je bezig met het doorlopend verhogen van het niveau van de afdeling in al haar facetten.


Je hebt een actieve rol in de dagelijkse technische werkzaamheden. Binnen de projecten die vanuit of met het team worden gedraaid werk je op zowel technisch als projectniveau.


Werkzaamheden en verantwoordelijkheden


  • Aansturing van het team Demcon IT Back Office (in totaal 8 medewerkers), plannen en bewaken van de voortgang van de werkzaamheden. Coaching van de medewerkers, het vasthouden en uitbreiden van het teamgevoel en zorgdragen voor een goed werkklimaat;
  • Medeverantwoordelijk voor de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van alle IT systemen en data, zowel cloud based als on-prem.
  • Medeverantwoordelijk voor de inrichting, optimalisering/verbetering, het beheer en vastlegging van IT processen en (interne) controle maatregelen;
  • Leveren van een actieve bijdrage in compliance rondom informatiebeveiliging;

Functievereisten

Technisch actief en onderlegd vind je het belangrijk om mensen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en spreekt het je aan om te werken in een dynamische, groeiende organisatie.


  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring als manager van een hoog technische IT afdeling met daarin verschillende rollen (syteem-, netwerk-, applicatiebeheer).
  • Je bent naast de aansturing van het IT Back Office team een verbindende factor met het Service Office team en de DEMCON interne projecten afdeling.
  • Een gedegen actuele technische kennis van o.a. Microsoft / Networking / VMware / M365 / Azure
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Bedrijfsprofiel DEMCON

Bij Demcon kom je terecht in een ambitieus, groeiend en innovatief bedrijf. Onze medewerkers zetten zich vol overgave in om de meest technisch complexe projecten te ontwerpen en te realiseren. Jouw rol binnen de organisatie biedt veel uitdaging en afwisseling. Je komt te werken in een enthousiast, gedreven, integer team waar hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen.


Naast een passend salaris krijg je 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, fruit op het werk, laptop, mobiel etc.  Daarnaast kennen wij een hele actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000