QA/RA engineer Hightech systems

Demcon is op zoek naar een QA/RA engineer Hightech systems.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als QA/RA engineer maak je deel uit van het quality engineering team en werk je samen met verschillende engineers in onze projecten waar jij hét aanspreekpunt bent op het gebied van veiligheid en wet- regelgeving voor hightech producten.


Je leidt sessies voor productveiligheid en betrouwbaarheid (FMEA). Je ondersteunt de engineers, het projectmanagement en de klant met oplossingen om de veiligheidsrisico’s te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van welke wet- en regelgeving van toepassing is. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten en ondersteunt bij de vertaalslag naar de design-eisen.


Daarnaast bewaak je dat de afgesproken werkwijze wordt gevolgd en draag je het quality management systeem (QMS) uit binnen de projecten. Je bent daarin doelgericht en pragmatisch: flexibel waar het kan, consequent en vasthoudend waar het moet. Tenslotte breng je voor certificering het technisch dossier op orde, zodat deze op jouw advies kan worden aangeboden ter ondertekening.

Functievereisten

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau in een technische richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het Quality/Regulatory Assurance vak op het gebied van Hightech
  • Je schakelt en leest snel en gemakkelijk in wet- en regelgeving op steeds weer nieuwe (innovatieve) gebieden
  • Je bent een teamspeler, legt makkelijk contact, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant
  • Jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch

Bedrijfsprofiel DEMCON

QA/RA engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met ervaring op het gebied van quality assurance, wet- en regelgeving en certificering van producten binnen de hightech systems industrie, robotische/ autonome producten of industriële machines.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000