Software engineer Qt C++

Word jij enthousiast van het ontwerpen, verbeteren en bouwen van applicaties en programmatuur? Wil je deel uitmaken van een bevlogen team?

Dan komt Demcon graag in contact met jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Over de functie:

Het team software engineering bij Demcon ontwikkelt software in een breed spectrum variërend van compacte embedded besturingen tot geavanceerde gebruiksvriendelijke user interfaces. Ze dragen bij aan de systeemarchitectuur en werken volgens test-driven development en met model-based design. Als team zijn ze constant bezig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het bedenken van nieuwe oplossingen.

Software engineer bij Demcon is een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je onderdeel uitmaakt van een multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van complexe software voor hightech- en medische systemen. Je zorgt ervoor dat een systeem werkbaar is en de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Functievereisten

  Competenties & ervaring:

  • Je hebt een technische achtergrond op academisch niveau;
  • Je bent bedreven om met Qt C++ complexe applicaties te ontwikkelen;
  • Ervaring met Linux/Yocto is een pré;
  • Je bent communicatief sterk en goed in staat om risico’s in te schatten;
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.

  Aanbod

  Wat biedt Demcon jou:

  Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als ze zijn, zetten ze zich vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen ze de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. Ze juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


  Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in de organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. Ze hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert

  Bedrijfsprofiel DEMCON

  Over Demcon:

  You are our tomorrow.

  Jij bent belangrijk. Voor alles dat ze willen. Voor alles dat ze kunnen. Demcon ontwikkelt technologisch complexe systemen en producten. Die beginnen bij scherpe geesten zoals die van jou. Bij talent waar het hart klopt voor technologie. Bij engineers, operators, projectmanagers en stafmedewerkers die gaan voor zinvol werk. Samen lossen ze vraagstukken op voor de maatschappij. Vanuit hun expertises in markten als hightech systems, life sciences & health en smart industry.


  Projecten zijn bij Demcon nooit hetzelfde, maar altijd pakken ze ze als een team op. Van tekening tot aan werkend eindresultaat: zij kunnen het, zij doen het. Ze durven het initiatief te nemen. Hun nieuwsgierigheid is oneindig en brengt ons als team verder. Dus welke rol je bij Demcon ook pakt: jouw im

  Solliciteren

  Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

  Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

  Meer informatie

  Institutenweg 25
  7521PH ENSCHEDE
  088 – 1152 000