Senior software engineer medical

Demcon is op zoek naar iemand voor de functie:

Senior software engineer medical

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Over de functie:

Als senior software engineer ben je betrokken bij de ontwikkeling van medische apparatuur gedurende de verschillende fases van de gehele productontwikkeling. Je technisch inzicht, ervaring en probleemoplossend vermogen stelt je in staat om samen met het team complexe oplossingen te realiseren met een hoge betrouwbaarheid.


Je bent in staat risico’s te identificeren en waar nodig zet je haalbaarheidsstudies op voor het ontwerp. Je komt te werken in een scrum omgeving waar teamwerk en nauwe samenwerking met diverse disciplines belangrijk zijn. Je kunt abstracte concepten, functioneel en technische ontwerpen vertalen naar heldere en duidelijke software/architectuur. Je bent in staat om je architectuur te vertalen in begrijpbare termen naar de project manager en je teamleden en deze te bewaken tijdens het project. Je werkt hierbij volgens het medisch proces en bent vaardig en zorgvuldig in het documenteren van requirements tot verificatie.

Functievereisten

Competenties & ervaring:

  • Je hebt een technische achtergrond op academisch niveau;
  • Je hebt ruime ervaring in technische software ontwikkeling opgedaan in diverse rollen en in verschillende projecten;
  • Je bent bekend met meerdere programmeertalen (o.a. C, C++, C#, Python) op verschillende platformen (o.a. Linux, Windows) en processoren (o.a. ARM, Intel);
  • Je bent communicatief sterk en goed in staat om risico’s in te schatten;
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.
  • Ervaring met het ontwikkelen van medische producten en systemen is een pre.

Aanbod

Wat biedt Demcon jou:

Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als ze zijn, zetten ze zich vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen ze de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. Ze juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in de organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. Ze hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Over Demcon:

You are our tomorrow.

Jij bent belangrijk. Voor alles dat ze willen. Voor alles dat ze kunnen. Demcon ontwikkelt technologisch complexe systemen en producten. Die beginnen bij scherpe geesten zoals die van jou. Bij talent waar het hart klopt voor technologie. Bij engineers, operators, projectmanagers en stafmedewerkers die gaan voor zinvol werk. Samen lossen ze vraagstukken op voor de maatschappij. Vanuit hun expertises in markten als hightech systems, life sciences & health en smart industry.


Projecten zijn bij Demcon nooit hetzelfde, maar altijd pakken ze ze als een team op. Van tekening tot aan werkend eindresultaat: zij kunnen het, zij doen het. Ze durven het initiatief te nemen. Hun nieuwsgierigheid is oneindig en brengt ons als team verder. Dus welke rol je bij Demcon ook pakt: jouw impact doet ertoe. Zij rekenen op jouw verbeeldingskracht en je drive om uitdagingen op te pakken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000