Junior Facilitair coördinator

De rol van facility coördinator is divers en uitdagend, jij bent de spin in het web voor alle facilitaire vragen en processen. Demcon is op zoek naar iemand voor de functie Junior Facilitair coördinator.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Als Facilitair medewerker zorg jij dat de kantoren in Enschede een fijne en gezonde plek zijn om te werken. Hierin vervul je een coördinerende rol waarbij je regelmatig ook zelf de handen uit de mouwen steekt.
 • Je registreert klachten, wensen en storingsmeldingen.
 • Je handelt meldingen af, bewaakt de doorlooptijd en zorgt ervoor dat er aan de gestelde afspraken wordt voldaan.
 • Je traceert structurele klachten en doet op basis hiervan verbetervoorstellen.
 • Je hebt veel contact met onze leveranciers en vind het niet erg, als het moet, om leveranciers aan te spreken op haar operationele en soms tactische kwaliteiten.

Functievereisten

 • Afgeronde HBO opleiding, voorkeur richting facility management
 • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
 • Bekend met werken middels een FMIS-systeem, Microsoft Office
 • Pro-actief, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantgericht

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. We hechten veel waarde aan een fijne werkplek.  Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:


 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop van het werk;
 • Mobiel of een vergoeding van €30,- per maand;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Ondernemerschap in ontwikkeling en productie DEMCON uit ondernemend Enschede in Twente, is een hoogwaardige technologieleverancier voor high-end producten en systeemoplossingen. Als systeemaanbieder en producent ondersteunt DEMCON klanten wereldwijd met een breed scala aan competenties. Zo dekt het internationaal georiënteerde bedrijf klantbehoeften af. Van proof-of-principle en proof-of-concept tot prototype, pre-productie en serieproductie. Het werkterrein van DEMCON varieert van hightech-systemen tot medische apparatuur. Daarnaast werkt de onderneming ook aan industriële systemen en vision-apparatuur, robotic systemen, alsook optomechatronica. Hiermee neemt het bedrijf tal van (inter)nationale OEM-ers onder haar hoede. Multidisciplinaire meerwaarde De hoogwaardige productie doet DEMCON intern met telkens één multidisciplinair team van specialisten. Die meerwaarde komt ten goede aan het resultaat voor de opdrachtgevers. Bepaalde onderdelen worden niet zelf gemaakt maar bewust ingekocht om volledige flexibiliteit te behouden. Dat voorkomt ook continue druk om productiecapaciteit te moeten vullen. DEMCON onderscheidt zichzelf in de markt door naast ontwikkeling zelf ook toelevering en serieproductie te verzorgen. De ambitie van DEMCON is ‘mechatronic systems engineering’ uit te breiden. Hiervoor beschikt de onderneming over sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Gezamenlijk zijn deze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van klanten. DEMCON beschikt over specialistische kennis, een internationale toelevernetwerk en geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een hoogwaardige cleanroom. Voor alle generaties uitdagend werk De ambitie van DEMCON is verder te groeien door nieuwe en uitdagende projecten te realiseren, nieuwe internationale markten te verkennen en de productie-expertise en productiecapaciteit uit te breiden. Het bedrijf biedt junior, medior én senior technische talenten een verscheidenheid aan ervaringen door interessant en uitdagend werk. Opleidingen en trainingen vergroten die intellectuele uitdagingen in de ook sociaal boeiende werkomgeving van deze snelgroeiende onderneming. DEMCON is gevestigd op de volgende locaties; Enschede, Best, Groningen, Delft en Münster, Duitsland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000