Medewerker subsidie en WBSO

Demcon is op zoek naar een Medewerker subsidie en WBSO

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De medewerker subsidie en WBSO komt te werken in een klein en gezellig team binnen de projectadministratie, de projectadministratie verzorgt de gehele projectondersteuning en –administratie voor alle Demcon BV’s en –projecten.


Zo ziet jouw rol als medewerker subsidie en WBSO er uit

Als medewerker subsidie en WBSO (fiscale regeling voor R&D) ondersteun je de afdeling DIT (Demcon Innovation & Technologies) bij het indienen van subsidieaanvragen en de verdere afwikkeling ervan. Je verzorgt maandelijks de realisatiecijfers van subsidietrajecten en andere periodieke rapportages. Je zorgt dat de afdeling DIT op het vlak van subsidies ondersteunt wordt.

Functievereisten

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met cijfers en administratieve processen
  • Kennis van subsidies is een pre
  • Goede beheersing van Excel
  • Je werkt zelfstandig en secuur
  • Goede communicatieve vaardigheden en sterk in samenwerking

Aanbod

Bij Demcon kom je terecht in een ambitieus, groeiend en innovatief bedrijf. Onze medewerkers zetten zich vol overgave in om de meest technisch complexe projecten te ontwerpen en realiseren. Jouw rol binnen de organisatie biedt veel uitdaging en afwisseling. Je komt te werken in een enthousiast, gedreven team waar hard gewerkt wordt maar ook veel gelachen.


Naast een passend salaris krijg je 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen bij een fulltime job, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, fruit op het werk, laptop, mobiel etc. Daarnaast kennen wij een hele actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Ondernemerschap in ontwikkeling en productie DEMCON uit ondernemend Enschede in Twente, is een hoogwaardige technologieleverancier voor high-end producten en systeemoplossingen. Als systeemaanbieder en producent ondersteunt DEMCON klanten wereldwijd met een breed scala aan competenties. Zo dekt het internationaal georiënteerde bedrijf klantbehoeften af. Van proof-of-principle en proof-of-concept tot prototype, pre-productie en serieproductie. Het werkterrein van DEMCON varieert van hightech-systemen tot medische apparatuur. Daarnaast werkt de onderneming ook aan industriële systemen en vision-apparatuur, robotic systemen, alsook optomechatronica. Hiermee neemt het bedrijf tal van (inter)nationale OEM-ers onder haar hoede. Multidisciplinaire meerwaarde De hoogwaardige productie doet DEMCON intern met telkens één multidisciplinair team van specialisten. Die meerwaarde komt ten goede aan het resultaat voor de opdrachtgevers. Bepaalde onderdelen worden niet zelf gemaakt maar bewust ingekocht om volledige flexibiliteit te behouden. Dat voorkomt ook continue druk om productiecapaciteit te moeten vullen. DEMCON onderscheidt zichzelf in de markt door naast ontwikkeling zelf ook toelevering en serieproductie te verzorgen. De ambitie van DEMCON is ‘mechatronic systems engineering’ uit te breiden. Hiervoor beschikt de onderneming over sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Gezamenlijk zijn deze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van klanten. DEMCON beschikt over specialistische kennis, een internationale toelevernetwerk en geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een hoogwaardige cleanroom. Voor alle generaties uitdagend werk De ambitie van DEMCON is verder te groeien door nieuwe en uitdagende projecten te realiseren, nieuwe internationale markten te verkennen en de productie-expertise en productiecapaciteit uit te breiden. Het bedrijf biedt junior, medior én senior technische talenten een verscheidenheid aan ervaringen door interessant en uitdagend werk. Opleidingen en trainingen vergroten die intellectuele uitdagingen in de ook sociaal boeiende werkomgeving van deze snelgroeiende onderneming. DEMCON is gevestigd op de volgende locaties; Enschede, Best, Groningen, Delft en Münster, Duitsland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000