Research & Development manager

Demcon zoekt een R&D Manager die bijdraagt aan het succes en groei van Finapres Medical Systems.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als R&D Manager ben jij de kennisdrager op technisch gebied en zorg jij dat deze kennis binnen de organisatie wordt toegepast en ontwikkeld. Dit doe je door onder jouw leiding, in samenwerking met je collega’s, een R&D-plan vorm te geven en uit te voeren. Je bent daarbij steeds op zoek naar nieuwe kennis, die je kan toepassen op de bestaande producten van Finapres en de (door)ontwikkeling van nieuwe producten. Samen met de managing director ben je in gesprek met de klanten en key opinion leaders in de medische wereld en geef je vanuit de inhoud weer input aan nieuwe ontwikkelingen binnen Finapres. Op deze manier draag je bij aan de bedrijfs- en commerciële strategie van Finapres.

Je geeft leiding aan de software- en hardware engineers en werkt daarnaast nauw samen met de supportafdeling. Jij zorgt dat op technisch vlak alles goed loopt, problemen worden opgelost en collega’s worden ondersteund in de technische uitvoering van hun werk. Je springt ook bij in de uitvoerende werkzaamheden waar nodig en levert een bijdrage aan verbetering van processen en procedures, documentatie en verslaglegging.

Functievereisten

  • Een brede technologische kennis op het gebied van electronica, mechatronica (MSc/PhD)
  • Kennis van medische hulpmiddelen en onze activiteiten is een pre
  • Probleemoplossend vermogen, waarbij je goed hoofd- van bijzaken kan onderscheiden
  • Een initiatiefrijke en stevige persoonlijkheid
  • Uitstekende communicatieve- en leiderschapsvaardigheden

Aanbod

Bij Finapres kom je terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf. Jouw rol binnen de organisatie biedt veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisseling. Je komt te werken in een enthousiast, gedreven, integer team waar hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen.


Naast een passend salaris krijg je 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, fruit op het werk, laptop, mobiel etc.  Daarnaast kennen wij binnen de Demcon groep een hele actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Finapres Medical Systems, onderdeel van de Demcon groep, is ontwikkelaar en producent van innovatieve technologie voor niet-invasieve continue bloeddrukmeetsystemen. Onze oplossingen zijn een combinatie van elektrische apparatuur en softwaretoepassingen. Vanuit het kantoor in Enschede, met een team van 12 mensen, onderhoudt Finapres de wereldwijde distributie en verkoop van haar eigen producten via een distributienetwerk en directe verkoop. Omdat Finapres onderdeel is van de Demcon groep werken we ook nauw samen met de professionals binnen Demcon en nemen we ondersteunende diensten daarvan af. Zo kunnen we met een relatief klein kernteam heel doelgericht bezig zijn met onze core business.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000