Configuratie manager

Als configuratie manager ga jij je bezighouden met het opstellen van het configuratie management plan ten behoeve van productontwikkelingstrajecten en complexe, grote systeem uitleverprojecten te kunnen beheren. De kern van de functie is het beheren van systemen/producten gedurende de gehele lifecycle: Product Lifecycle Management . Rekening houdend met o.a. multi-site en beveiligingsaspecten. In eerste instantie ligt de focus op (detailed) design en eerste uitlevering van systemen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

  • Het opstellen van het configuratie management plan en opzetten van configuratie management voor productontwikkelingstrajecten voor complexe uitleverprojecten.
  • Het ontwikkelen en onderhouden van het CM-proces, methoden en best practices, gebruik makend van (internationale) standaarden;
  • Het uitvoeren van configuratie managementtaken in projecten, zoals het verzorgen van baselines en uitleveringen;
  • Het monitoren en (bij)sturen van uitvoerende configuratie management-activiteiten binnen projecten ( inclusief change management);
  • Het opstellen en houden van configuratie manager/Product Life Cycle Management (awareness) presentaties.

Functievereisten

  • HBO/WO werk- en denkniveau (bij voorkeur Technische studie richting);
  • Kennis van configuratie management / Product Life Cycle Management.
  • Affiniteit en kennis van relevante engineering disciplines; hardware/software engineering;
  • Beheersing van de Nederlandse & Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Technische uitdaging, leuke collega’s en autonomie in je werk! Bij Demcon kom je terecht in een innovatief, groeiend en vooruitstrevend bedrijf. Hun hart klopt voor technologie. Ze realiseren complexe oplossingen die antwoord geven op vragen die nooit eerder zijn gesteld en impact hebben op de omgeving en maatschappij. Extreme engineering, daar worden ze enthousiast van. Ieder project is uniek en dat maakt hun werk afwisselend en boeiend. Dankzij autonomie in je werk heb je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Durf jij de uitdaging aan?


In het kantoor staat – letterlijk en figuurlijk – de deur voor jou open. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en altijd bereid om elkaar te helpen. Ze zijn een team. Wat je functie of leeftijd ook is, jouw mening telt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000