Supply Chain Professionals

Ben je goed in het uitvoeren van de operationele supply chain processen binnen een productieonderneming en ben je per direct beschikbaar? Lees dan verder:


Binnen Demcon Production B.V. is vanwege de implementatie van een nieuw ERP-systeem nu behoefte aan een professional die ons ondersteunt bij de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden binnen het Supply Chain team. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de optimale inrichting en uitvoering van de Supply Chain die behoort bij ons type organisatie en bestaat uit de volgende disciplines: Sales Support, Tactisch Inkoop, Planning, Supply Chain Engineering en Warehousing. In nauwe samenwerking met Strategisch Inkoop, Programma/Projectmanagement, Manufacturing en Quality realiseren wij de systemen voor onze opdrachtgevers en/of klanten. Momenteel bestaat het Supply Chain team uit 8 professionals op kantoor en 4 in het warehouse. Het Supply Chain team bij Demcon Production B.V. zorgt voor de dagelijkse opvolging van klantorders, productievoortgang en inkoop in een omgeving waarin we een grote diversiteit aan producten kennen. Dit zijn zowel producten in industrialisatiefase als producten die reeds in de volume productie draaien.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw dag ziet er in grote lijnen zo uit:


  • Het dagelijks opvolgen van orders voor zowel de klant als leverancierszijde voor de verschillende projecten;
  • Het dagelijks opvolgen van knelpunten in de Supply chain;
  • Als spin in het web heb je veelvuldig contact met klanten, projectmanagers, leveranciers, productie, kwaliteit en warehouse;
  • Iedere dag is anders in een jong en dynamisch team waarin we samen de uitdagingen dagelijks aan gaan.Na jouw inwerkperiode is de verwachting dat je je steentje bijdraagt aan het dagelijks realiseren van de leveringen naar onze klanten. Dit vanuit 1 van de 3 posities (32-40 uur) binnen ons team. Daarnaast zullen er kleine quick wins te behalen zijn en schroom je niet om hier ook je bijdrage aan te leveren.

 

Functievereisten

Wie zoeken wij?


  • Wij zoeken iemand die in staat is zich snel operationele processen eigen te maken. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken, mee te denken en processen beter te laten lopen.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met enige affiniteit met Supply Chain management, je kunt snel schakelen en je kunt makkelijk communiceren met alle lagen in de organisatie.
  • Daarnaast ben je per direct of op zeer korte termijn beschikbaar.


 

Bedrijfsprofiel DEMCON

Demcon production b.v. is specialist in de assemblage van complexe mechatronische producten en systemen voor de markten van medical devices, high-tech systems en industrial systems. We verzorgen de assemblage van diverse machines en apparaten op verzoek van onze (externe) klanten. Hierbij gaat het regelmatig om een product of een systeem dat is ontwikkeld en geĂ¯ndustrialiseerd door onze eigen engineers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000