Medewerk(st)er Salarisadministratie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-12-2021
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als salarisadministrateur/financiële medewerker bij Demcon zorg je samen met je collega’s voor de complete (salaris)administratie voor al onze werkmaatschappijen. Je maakt deel uit van een gedreven en betrokken team, bestaande uit een medewerker salarisadministratie en een aantal collega’s binnen finance.

Voor de maandelijkse juiste en tijdige salarisbetalingen houd je je o.a. bezig met de nauwkeurige verwerking van mutaties zoals, in en uitdiensttreding, verwerken van declaraties, diverse soorten verlof, overuren, proforma berekeningen maken en het tijdig indienen en betalen van loonaangiften enz.

Naast de salarisadministratie zal je ingezet worden op de afdeling finance voor het verwerken van inkoopfacturen, bankmutaties en ondersteuning op debiteurenbeheer.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 4;
  • Je hebt werkervaring opgedaan in salarisadministratie;
  • Je kunt goed werken met strikte deadlines en bent snel en accuraat, en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden;
  • Ervaring met Afas is een pré
  • Je bent in ieder geval werkzaam op de woensdag, de andere dagen zijn in overleg;


Aanbod

Bij Demcon kom je terecht in een ambitieus, groeiend en innovatief bedrijf. De medewerkers zetten zich vol overgave in om de meest technisch complexe projecten te ontwerpen en te realiseren. Jouw rol binnen de organisatie biedt veel uitdaging en afwisseling. Je komt te werken in een enthousiast, gedreven, integer team waar hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen.

Naast een passend salaris krijg je 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen bij een fulltime job, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, fruit op het werk, laptop, etc.  Daarnaast kennen zij een hele actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Ondernemerschap in ontwikkeling en productie DEMCON uit ondernemend Enschede in Twente, is een hoogwaardige technologieleverancier voor high-end producten en systeemoplossingen. Als systeemaanbieder en producent ondersteunt DEMCON klanten wereldwijd met een breed scala aan competenties. Zo dekt het internationaal georiënteerde bedrijf klantbehoeften af. Van proof-of-principle en proof-of-concept tot prototype, pre-productie en serieproductie. Het werkterrein van DEMCON varieert van hightech-systemen tot medische apparatuur. Daarnaast werkt de onderneming ook aan industriële systemen en vision-apparatuur, robotic systemen, alsook optomechatronica. Hiermee neemt het bedrijf tal van (inter)nationale OEM-ers onder haar hoede. Multidisciplinaire meerwaarde De hoogwaardige productie doet DEMCON intern met telkens één multidisciplinair team van specialisten. Die meerwaarde komt ten goede aan het resultaat voor de opdrachtgevers. Bepaalde onderdelen worden niet zelf gemaakt maar bewust ingekocht om volledige flexibiliteit te behouden. Dat voorkomt ook continue druk om productiecapaciteit te moeten vullen. DEMCON onderscheidt zichzelf in de markt door naast ontwikkeling zelf ook toelevering en serieproductie te verzorgen. De ambitie van DEMCON is ‘mechatronic systems engineering’ uit te breiden. Hiervoor beschikt de onderneming over sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Gezamenlijk zijn deze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van klanten. DEMCON beschikt over specialistische kennis, een internationale toelevernetwerk en geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een hoogwaardige cleanroom. Voor alle generaties uitdagend werk De ambitie van DEMCON is verder te groeien door nieuwe en uitdagende projecten te realiseren, nieuwe internationale markten te verkennen en de productie-expertise en productiecapaciteit uit te breiden. Het bedrijf biedt junior, medior én senior technische talenten een verscheidenheid aan ervaringen door interessant en uitdagend werk. Opleidingen en trainingen vergroten die intellectuele uitdagingen in de ook sociaal boeiende werkomgeving van deze snelgroeiende onderneming. DEMCON is gevestigd op de volgende locaties; Enschede, Best, Groningen, Delft en Münster, Duitsland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000