Quality Lead Engineer

Ben jij op zoek naar jouw tweede of derde carrièrestap en ben je sterk in samenwerken en projectmatig werken? Spreekt het je aan om in een hightech productieorganisatie te werken en streef jij naar kwalitatief hoogwaardige producten? Dan ben jij de ondernemende quality lead engineer die DEMCON zoekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen DEMCON Production B.V. hebben we behoefte aan een professional die onze kwaliteitsafdeling komt versterken. De afdeling quality houdt zich bezig met alle aspecten van kwaliteit in productie, van industrialisatie tot volumeproductie. Dit doen we door deelname in NPI projectteams, troubleshooten, ondersteunen bij problemen in productie en de organisatie helpen continu te verbeteren.


Wat ga je doen?

  •  Als quality lead engineer werk je in een energieke productieomgeving. Ook speel je een belangrijke rol in de overgang van design naar productie. Een greep uit je werkzaamheden zijn:
  • Coördineren, analyseren en oplossen van klantklachten of productieproblemen door gebruik te maken van verschillende probleem oplosmethodes (8D, 5Why, Ishikawa, etc.);
  • Initiëren, ondersteunen, meedenken en bijdragen aan slimme oplossingen voor kwaliteitsvraagstukken. Demcon heeft een veelzijdig aanbod aan producten in productie dat alsmaar toeneemt en sterk kan variëren, je bent dus continu bezig het QMS uit te dragen en te verbeteren;
  • Binnen de NPI fase draag je bij aan een aantal projecten. Binnen deze projecten ben jij verantwoordelijk voor een aantal werkpakketten. Daarnaast ondersteun je de projectmanager in alle communicatie omtrent kwaliteit met de klant;
  • Deelnemen aan of opzetten van projecten die ons bedrijf continu verbeteren;
  • Uitvoeren van interne audits en leveranciersaudits, begeleiden van externe audits, monitoren en analyseren van kwalitatieve en kwantitatieve data en heel veel samenwerken met de verschillende disciplines binnen Demcon.


Kortom, een enorm veelzijdige rol met veel ontwikkelmogelijkheden. Iedere dag is anders in een jong en dynamisch team waarin we samen de uitdagingen dagelijks aan gaan. Na jouw inwerkperiode is de verwachting dat je ook je steentje bijdraagt aan het doorvoeren van verbeteringen in de processen binnen het team.

Functievereisten

Wij zoeken iemand die in staat is zich snel processen eigen te maken. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken, mee te denken en processen beter te laten lopen.


Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau met een aantal jaren werkervaring in een relevante functie, je kunt snel schakelen en makkelijk communiceren met alle lagen binnen en buiten de organisatie, in zowel Nederlands als Engels. Je hebt natuurlijk overwicht en durft beslissingen te nemen.

Bedrijfsprofiel DEMCON

DEMCON production

DEMCON Production B.V. is specialist in de hightech productie van complexe mechatronische producten en systemen voor de markten van medical devices, hightech systems en industrial systems. Bij DEMCON kom je terecht in een jonge, dynamische en snelgroeiede organisatie waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng.


Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daarbuiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000