Stage: Knowledge sharing

DEMCON is op zoek naar Stage: Knowledge sharing

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Kennis sharing

Kennisdeling op alle niveau’s is essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering van Demcon. We doen regelmatig compleet nieuwe dingen in (voor ons) nieuwe bedrijfssectoren. Het snel, efficiënt en effectief beschikbaar krijgen van relevante Kennis en ervaring is daarvoor cruciaal. En we hebben nogal wat kennis en ervaring in huis binnen ons diverse technisch-commerciële team!

Kennisdeling of knowledge sharing was, toen Demcon klein was, gebaseerd op persoonlijke contacten, iedereen kende elkaar en wist bij wie hij/zij moest zijn met een vraag.

In het huidige, grote en groeiende Demcon wordt het steeds moeilijker om elkaar (vlot en simpel) te vinden met vragen zoals ‘wie heeft er ervaring met onderwerp X, industrie Y of bedrijf Z’. Daardoor lopen we het risico tijd, geld energie te verspllen in de uitvoering van de projecten of een kritische time to market mis te lopen: dat willen we niet !


De opdracht

Doel van de opdracht is om een totaalplan te ontwikkelen voor versterking van de interne kennisdeling tussen collega’s, afdelingen en vestigingen. Bij voorkeur wordt het plan uitgewerkt met concrete concept (software?) oplossingen, en worden deze geëvalueerd middels small scale pilot-proeven.

Functievereisten

  • WO student (MSc) in een relevante studierichting, bijvoorbeeld Communicatiewetenschappen, Bedrijfskunde of Antropologie.
  • Aantoonbare affiniteit met het onderwerp door bijvoorbeeld keuze van vakken.
  • Je voelt je thuis in de Demcon cultuur: open, ondernemend, creatief, coöperatief.

Aanbod

  • Een uitdagende opdracht in een innovatief bedrijf.
  • Een betrokken begeleidingsteam.
  • Een kans om ons bedrijf van binnen te leren kennen.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Demcon is leverancier van high-end apparaten en systemen met circa 750 medewerkers verdeeld over meer dan 5 vestigingen mondiaal. We ontwikkelen in opdracht van klanten geavanceerde produkten voor de medische, high-tech en industriële markten. Met multidiciplinaire teams van hoog-opgeleide engineers pakken we complexe vraagstukken aan, en proberen het juiste produkt voor onze klanten te ontwikkelen. ‘Dat is niet mogelijk’ is voor ons een extra prikkel. Demcon kan klanten complete trajecten aanbieden van eerste concept tot medisch gecertificeerde productie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000