Senior software engineer medical

DEMCON is op zoek naar een Senior software engineer medical

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als senior Software Engineer ben je betrokken bij de ontwikkeling van medische apparatuur gedurende de verschillende fases van de gehele productontwikkeling. Je technisch inzicht, ervaring en probleemoplossend vermogen stelt je in staat om samen met het team complexe oplossingen te realiseren met een hoge betrouwbaarheid.


Je bent in staat risico’s te identificeren en waar nodig zet je haalbaarheidsstudies op voor het ontwerp. Je komt te werken in een scrum omgeving waar teamwerk en nauwe samenwerking met diverse disciplines belangrijk zijn. Je kunt abstracte concepten, functioneel en technische ontwerpen vertalen naar heldere en duidelijke software/architectuur. Je bent in staat om je architectuur te vertalen in begrijpbare termen naar de project manager en je teamleden en deze te bewaken tijdens het project. Je werkt hierbij volgens het medisch proces en bent vaardig en zorgvuldig in het documenteren van requirements tot verificatie.

Functievereisten

Competenties & ervaring

  • Je hebt een technische achtergrond op academisch niveau;
  • Je hebt ruime ervaring in technische software ontwikkeling opgedaan in diverse rollen en in verschillende projecten;
  • Je bent bekend met meerdere programmeertalen (o.a. C, C++, C#, Python) op verschillende platformen (o.a. Linux, Windows) en processoren (o.a. ARM, Intel);
  • Je bent communicatief sterk en goed in staat om risico’s in te schatten;
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.
  • Ervaring met het ontwikkelen van medische producten en systemen is een pre.

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

DEMCON uit ondernemend Enschede in Twente, is een hoogwaardige technologieleverancier voor high-end producten en systeemoplossingen. Als systeemaanbieder en producent ondersteunt DEMCON klanten wereldwijd met een breed scala aan competenties. Zo dekt het internationaal georiënteerde bedrijf klantbehoeften af. Van proof-of-principle en proof-of-concept tot prototype, pre-productie en serieproductie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000