Strategic Purchaser

De strategische inkoper maakt onderdeel uit van een geheel nieuw inkoopteam, dat een stevig strategisch fundament moet gaan bouwen om de sterke groei van Demcon te gaan ondersteunen. Demcon wil op het gebied van inkoop de volgende stappen maken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

 • Bijdragen aan het opstellen en uitvoeren van een breed inkoopplan
 • Opzetten en implementeren van category strategieën voor jouw artikelgroepen
 • Leveranciers(relatie)management voor jouw leveranciers
 • Contract- Cost- en Risk management
 • Ondersteunen bij hightech vraagstukken binnen projecten (de lead ligt hierbij bij de project buyers maar soms moeten we expertise van jou of jouw leveranciers invliegen)
 • Samen met de andere strategische puchasers verantwoordelijk voor de prestatie van de totale supply base van alle Demcon bedrijven
 • Nieuwe leveranciers met interessante technologieën introduceren

Functievereisten

 • Je beschikt over een HBO/Academisch denk- en werkniveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een senior inkooprol;
 • Je hebt Nevi II of vergelijkbaar;
 • Je bent assertief maar ook sociaalvaardig;
 • Je hebt affiniteit met techniek en gevoel voor commercie;
 • Je bent in staat om professionele relaties op te bouwen;
 • Je hebt LEF en een Can do! Mentaliteit.

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Demcon is sterk technisch gedreven en veel van wat we ontwikkelen en produceren zit op het randje van het maakbare. Een groot gedeelte van de toegevoegde waarde wordt geleverd door onze supply base en dit is daarmee een belangrijke schakel in het proces. Demcon dekt de gehele keten af van ontwikkeling tot en met productie. Je zult dus met allerlei zeer interessante vraagstukken te maken krijgen waar niet altijd een pasklare oplossing voor te vinden is. Er ligt een geweldig mooie uitdaging voor iemand die zelfstandig aan de gang wil met category managment, supplier management en contracting.

Je draagt organisatie breed de verantwoordelijkheid over de leveranciers binnen jouw artikelgroepen. Je werkt nauw samen met de mensen uit de verschillende Demcon bedrijven om een supply base te ontwikkelen die specifiek daarbij past.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000