Senior Electronics Engineer

DEMCON is op zoek naar Senior Electronics Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als senior electronics engineer variëren jouw werkzaamheden van het ontwerpen van de architectuur tot aan het uitwerken en testen van het elektronische systeem en integratie in het uiteindelijke product. Dankzij jouw analytische en conceptuele vermogen ben jij van grote waarde tijdens de specificatie- en conceptfase. Je werkt daarbij veel samen met de klant en de systeem architect. In nauwe afstemming met hen en met de andere disciplines in het project kom je tot de beste oplossing voor het systeem.


Daarnaast neem je de verantwoordelijkheid voor het elektronica werkpakket binnen het project, waarbij je een team van ontwerpers aanstuurt en begeleid.

Functievereisten

Jij bent een electronics engineer met

  • een afgeronde hbo of wo-opleiding Elektrotechniek;
  • minimaal 5 jaar ervaring met elektronica ontwerp;
  • ervaring met het aansturen en coachen van een team;
  • goed analytisch en conceptueel vermogen;
  • een hands-on mentaliteit en je bent creatief, zorgvuldig en gericht op resultaat;
  • sociale vaardigheden en je bent een bruggenbouwer.

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Bij DEMCON werken de electronics engineers aan custom elektronica voor producten die variëren van sport trackers tot medische systemen en robotica systemen. Hiervoor hebben we expertise op het gebied van sensoren, draadloze technologie, motion en data-acquisitie. In onze producten spelen de interfaces tussen mechanica, software en elektronica een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinar team.


Naast elektronica zijn binnen de electronics engineering afdeling zijn ook de disciplines FPGA-ontwerp en elektrotechniek vertegenwoordigd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000