Voorman Montage

Delwi Groenink is op zoek naar een Voorman Montage.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als voorman montage heb je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse voortgang van de productie en fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor je eigen team. Je stuurt het team aan, lost problemen op en waarborgt de veiligheid op de werkplaats. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaal benutten van de capaciteiten binnen jouw team, zodat de orders tijdig worden afgerond.


We zijn op zoek naar een kandidaat die de leden van zijn team in hun kracht kan zetten en de afdeling montage naar een hoger niveau wil tillen om de processen nog efficiƫnter te maken. We verwelkomen graag een Voorman Montage die een sterke teamspeler is, zijn team inspireert, behulpzaam is en innovatieve benaderingen hanteert.

Functievereisten

 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Het aansturen van een team en het vermogen om anderen te motiveren en inspireren om gezamenlijke doelen te bereiken, geeft je voldoening.
 • Teamwork en teambuilding zijn vanzelfsprekend voor jou.
 • Je bent in staat om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden op verschillende niveaus, en het is een pluspunt als je ervaring hebt met internationale vakmensen.
 • Als Voorman Montage ben je sterk in het organiseren van werkzaamheden.
 • Je beschikt over een werk- en denkniveau op minimaal mbo 4 of hoger.
 • Relevante werkervaring op het gebied van montage is essentieel.
 • Je hebt een sterk technisch inzicht en een grote affiniteit met machinebouw.

Aanbod

 • Een competitief salaris dat aansluit bij de functie en jouw ervaring.
 • Een fulltime positie van 38,75 uur per week, inclusief 0,75 uur per week aan ADV-uren.
 • Een stimulerende werkomgeving waarin collegialiteit, samenwerking en teamgeest worden aangemoedigd.

Bedrijfsprofiel Delwi/Groenink Machinefabriek

Bij Delwi/Groenink Machinefabriek werken ruim 100 medewerkers. We beschikken over veel ervaring in de metaalbranche met de toelevering van componenten, onderdelen en speciale projecten. Het bouwen van complete installaties, machine -en apparatenbouw horen tot ons vakgebied.


Bij Delwi/Groenink heerst een informele en open sfeer. Korte communicatielijnen, betrokken medewerkers met een prettige samenwerking zijn kenmerken die bij de Delwi/Groenink cultuur horen. Past deze omschrijving bij jou? Dan werken we graag met je samen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Delwi Groenink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Marssteden 21-29
7547TE Enschede
+31 (0) 53 428 56 50