Technisch Werkvoorbereider

Vanwege een aanhoudende groei van het bedrijf is Delwi / Groenink Machinefabriek op zoek naar een: Technisch Werkvoorbereider

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-6-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Verantwoordelijkheden:

Het werkvoorbereiding deel binnen de afdeling is om (nieuwe) tekeningen en specificaties te beoordelen op produceerbaarheid en vervolgens om te zetten naar gedetailleerde stuklijsten, bestaande uit de benodigde materialen en (uitbesteed) bewerkingen voor maakdelen en artikelen die ingekocht w orden.


Daarnaast ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het correct invoeren en afronden van verkoop/productie- en standaard voorraadorders in het ERP systeem (Ridder IQ). Je ondersteunt afdelingen als planning, productie, inkoop/logistiek in de vervolgstappen om samen tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te komen.


Als engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, ontwerpen en uitwerken van technische oplossingen voor in onze productieafdelingen. Denk hierbij aan las- en opspanmallen en hulpmiddelen voor onder andere de lasrobots en verspaningsmachines en montageafdeling. Daarnaast werk je schetsen van klanten uit en werk je verbetervoorstellen uit om onze productieprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.


Je houd hierbij rekening met materiaalkeuzes, kostprijs, produceerbaarheid en kwaliteit. Je stelt de eisen vast, draagt ideeën aan en ontwerpt/modelleert in 3D (Autodesk Inventor). Je maakt detail-, samenstellings- en werkplaatstekeningen voor productie.

Functievereisten

Kwalificaties

  • Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • Je toont initiatief, neemt je verantwoordelijkheden en hebt een probleemoplossend vermogen.
  • Je hebt goede kennis van en interesse in metaalbewerkingsprocessen als verspanen, plaatbewerking en hand-/robotlassen;
  • Je hebt een goede kennis van en interesse in ERP systemen en 3D CAD software;
  • Je bent in staat om kostprijscalculaties te onderbouwen en de voor- en nacalculatie inzichtelijk te maken;
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en past in een werksfeer die open en direct is en waarin samenwerken centraal staat;

Aanbod

Baan voordelen:

  • Ze bieden een functie voor 38 uur per week;
  • Ze bieden een leuke en dynamische werkomgeving, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een salaris passend bij je functie;
  • Ze bieden een collegiaal team en goede arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel Delwi/Groenink Machinefabriek

Over het bedrijf:

Bij Delwi/Groenink Machinefabriek werken ruim 100 medewerkers. Ze beschikken over veel ervaring in de metaalbranche met de toelevering van componenten, onderdelen en speciale projecten. Het bouwen van complete installaties, machine -en apparatenbouw horen tot ons vakgebied.


Bij Delwi/Groenink heerst een informele en open sfeer. Korte communicatielijnen, betrokken medewerkers met een prettige samenwerking zijn kenmerken die bij de Delwi/Groenink cultuur horen. Past deze omschrijving bij jou? Dan werken ze graag met je samen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Delwi / Groenink Machinefabriek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 21-29
7547TE Enschede
+31 (0) 53 428 56 50