Logistiek Medewerker

Roerink is op zoek naar een  Logistiek medewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-5-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Logistiek Medewerker ben je werkzaam in ons logistiek centrum te Oldenzaal. Je bent verantwoordelijk voor het picken van orders opdat onze distributeur de bestellingen naar de klant tijdig en efficiënt kan verzorgen. Werkzaamheden worden in een 2-ploegendienst of een ‘verschoven dagdienst’ verricht.


Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Zorgdragen voor een efficiënt en zorgvuldig beheer van het warehouse, inclusief de voorraadstellingen;
  • Het aan de hand van picklijsten / bestellijsten verzamelen en zorgvuldig controleren van artikelen voor een klant volgens de richtlijnen van voedselveiligheid;
  • Het controleren van de THT datum van de gepickte artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken;
  • Het signaleren van bijzonderheden – breuk, onvoldoende voorraad – en melden bij de leiding; 

Functievereisten

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 2/3, bij voorkeur in de richting Logistiek, aangevuld met Heftruck- en reachtruckcertificaat. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP.

Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player die zich graag verder wil ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel De Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.


Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail- als institutionele markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roerink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Uitslagsweg 91-7
7556 LN Hengelo
074 24 24907