Front office manager

 Ben je toe aan een vervolgstap in je carrière als  Front Office Manager? Dan heeft Vakantiepark De Witte Berg dé baan voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw rol hierin is een belangrijke, want jij wordt het eerste aanspreekpunt voor onze gasten!  Omdat je al over enige ervaring beschikt, kun je vrijwel direct meedraaien op de receptie en ben je in staat de backoffice optimaal in te richten. Omdat je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten bent, beantwoord je dagelijks vragen, maak je reserveringen, check je gasten in en uit. Verder verhuur je fietsen, organiseer je de activiteiten, belt gasten na en je houdt nauw contact met je collega's. Jouw doel is om de gasten een topvakantie te bezorgen!


Naast direct contact met onze gasten ga je je ook actief bezighouden met activiteiten op social media, nieuwsbrieven, externe boekingskanalen en email marketing naar de gasten.  Allemaal om de ambitie van De Witte Berg waar te maken: nog meer gasten een onvergetelijke vakantiebeleving te geven!


Door ons hoge serviceniveau verwachten onze gasten steeds meer van ons. Ook klachten kun je correct (en op den duur) zelfstandig afhandelen. Verder kun je ook lichte administratieve werkzaamheden netjes en correct verwerken.

Functievereisten

Kortom: heb je humor, wil je de armen uit de mouwen steken, ben je sociaal en waardeer je de Twentse nuchterheid dan ga jij deel uitmaken van een veelzijdig team in een familiebedrijf, waarin hard werken, elkaar helpen, open cultuur en je flexibel opstellen centraal staan. Wanneer jij elke dag graag een stapje extra zet voor onze gasten, val je helemaal met je neus in de boter! Dat is de mentaliteit waar wij naar op zoek zijn. Samen met jou worden onze jaarlijkse personeelsfeestjes, borrels en activiteiten een nog groter succes!

Bedrijfsprofiel De Witte Berg

Vakantiepark De Witte Berg wil de komende jaar haar organisatie nog verder uitbreiden en daar kunnen we jouw hulp heel goed bij gebruiken.  Wij werken met een zeer enthousiast en gedreven team om met elkaar de gasten hun ultieme vakantie te laten beleven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Witte Berg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wittebergweg 9,
7637 PM Oud Ootmarsum
0541 – 291 605