Jurist

De rechtspraak staat midden in een doorlopend veranderende samenleving. En daarom zijn zij op zoek naar een Jurist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij de Rechtspraak werken ook juristen die haar vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld op het gebied van personeel en organisatie. Juristen in de staf werken zowel bij de verschillende gerechten in het land als bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak in Utrecht.

Functievereisten

Bij de Rechtspraak is volop gelegenheid om te rouleren tussen de verschillende rechtsgebieden of gerechten. Ook bieden we loopbaanmogelijkheden aan in bijvoorbeeld management of als opleider. Ben je student, starter of (young) professional?

Bedrijfsprofiel De Rechtspraak

De rechtspraak staat midden in een doorlopend veranderende samenleving. Medewerkers moeten daarom verder kijken dan de wetboeken. Teams van deskundige juristen, bestaande uit rechters of raadsheren, juridisch medewerkers/griffiers, werken aan de best mogelijke oplossingen door zaken van alle kanten te bekijken. Zo kan de rechter uiteindelijk de knoop doorhakken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rechtspraak. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Oldenkottebrink 58
7544 LP Enschede
088 361 61 61