Senior assistent-accountant controle

Ben je bezig met de opleiding tot RA en heb je een aantal jaren ervaring in de controlepraktijk bij een accountantskantoor? Dan is de Jong en Laan op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-10-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Iedere werkdag start je samen met jouw collega’s vol enthousiasme bij één van onze prachtige klanten bestaande uit middelgrote en grote ondernemingen. Onze klanten vind je in de regio rondom Almelo (regio Twente, Hardenberg).


Onze ambitie is om ondernemers in staat te stellen hun optimale koers uit te zetten. Daarom voeren we kwalitatief hoogwaardige controles uit en voorzien we klanten structureel van goede adviezen.  In onze controleaanpak passen wij data-analyse toe, hierdoor zijn we innovatief en vooruitstrevend bezig.


Onze controlepraktijk én onze klantenportefeuille groeit en aan jou de uitdaging om dit, samen met het team van collega's in Vriezenveen en straks in Almelo, verder te ontwikkelen en te professionaliseren.


Als senior assistent ben je betrokken bij alle fasen van het controleproces. Je bent aanspreekpunt voor jouw klanten als het gaat om operationele zaken en hebt oog voor mogelijkheden om de bedrijfsprocessen bij je klanten te verbeteren.


Op de opdrachten coachen, begeleiden en ondersteunen onze controleleiders of managers je in jouw taken. Die coachende rol heb je zelf ook voor assistenten en stagiaires in het controleteam. Jij weet hen op een positieve en constructieve manier op het juiste pad te zetten en hun leerproces te versnellen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.


Voortdurend dagen wij je uit om je grenzen te verleggen en meer verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je bewust bezig met jouw opleiding tot registeraccountant. Bij de Jong & Laan staat jouw ontwikkeling voorop.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven.


En we zijn benieuwd naar jouw:


 • drive;
 • communicatieve vaardigheden;
 • kwaliteitsgerichtheid;
 • helicopterview;
 • manier van samenwerken.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak en door te groeien in jouw vakgebied. Want naast een inspirerende werkomgeving, waarin je talenten alle ruimte krijgen voor ontwikkeling, bieden we verschillende personal development trajecten. Deze richten zich op de bewuste professional. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke talenten en vaardigheden en op welke wijze je deze kunt inzetten in de praktijk. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen.


Vanzelfsprekend bieden we jou als senior assistent-accountant ook een uitstekend salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, dat past bij jouw niveau en ambitie.


Hierbij kun je o.a. rekenen op:


 • direct een vast contract;
 • flexibel werken;
 • goede thuiswerkvoorzieningen;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdeling regeling;
 • een laptop, smartphone;
 • een leaseauto;
 • sportvergoeding;
 • een premievrij pensioen.


Bedrijfsprofiel De Jong & Laan (Vrienzenveen)

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij gaan maken met onze kantoren in Almelo en Vriezenveen. We hebben ervoor gekozen om deze samen te voegen en dat betekent dat je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo.


Met deze nieuwbouw komen de diensten accountancy, accountantscontrole, belastingadvies en personeel op een centrale plek bij elkaar. Het pand, dat medio 2023 in gebruik wordt genomen, wordt volgens de laatste energie- en duurzaamheidsnormen gebouwd. Het complex telt straks vier bouwlagen en krijgt, behalve kantoren, bijvoorbeeld ook een werkcafé. Je werkt samen met zo’n 70 à 80 collega’s.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong en Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsweg 2
7672 GD VRIEZENVEEN
0546 564 545