Junior Belastingadviseur

Ben jij een ondernemende junior belastingadviseur en op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Dan biedt De Jong & Laan je de kans om jouw ambities waar te maken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als ondernemende junior belastingadviseur ondersteun je de (senior) belastingadviseur en de internationale (senior) belastingadviseurs met voorbereidende advieswerkzaamheden en verricht je zelfstandig (complexe) aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Tevens ondersteun je de (senior) belastingadviseur in de communicatie en correspondentie met de belastingdienst en denk je mee over oplossingen voor (eenvoudige) fiscale vraagstukken.


Je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo. Het pand is volgens de laatste energie- en duurzaamheidsnormen gebouwd. Het pand is in mei 2023 in gebruik genomen en je werkt hier in een team van circa 25 fiscalisten. Hiermee krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan doorontwikkeling van de fiscale praktijk. Hierbij word je vrij-heid geboden voor ontwikkeling en nieuwe initiatieven om hiermee jouw specialisme en zichtbaarheid in de markt uit te bouwen.

Functievereisten

 • (Bijna) afgeronde wo opleiding fiscaal recht/ fiscale economie
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als ook de Duitse- en Engelse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Drive & ambitie
 • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid

Aanbod

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Young-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.


Wat bieden wij?

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop
 • Goede opleidingsmogelijkheden (waaronder het volgen van een SOB-opleiding)

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

De afdeling Belastingadviseurs van de Jong & Laan is gevestigd op onze vestiging in Almelo. Binnen deze afdeling zijn specialisten werkzaam die belastingen zien als een grote uitdaging. Ze bieden advies aan klanten in de mkb+ praktijk inzake fiscale vraagstukken en daarnaast ondersteunen zij collega fiscalisten van onze vestigingen. We zijn op zoek naar een talentvolle junior belastingadviseur die toe is aan een eerste stap in zijn/haar carrière. Als junior belastingadviseur verwachten we dat je de ambitie hebt jezelf verder te ontwikkelen tot een breed georiënteerde en commercieel ingestelde belastingadviseur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760