Fiscaal adviseur kwaliteit & vaktechniek

Ben jij op zoek naar een veelzijdige fiscale functie waarbij je impact kunt maken? In deze rol bij de Jong & Laan kun je jouw fiscale kennis en ervaring op vaktechnisch gebied optimaal inzetten!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Niets is zo veranderlijk als de belastingwetgeving, dat maakt het zo uitdagend. Het raakt ons allemaal, zeker omdat de gevolgen impact hebben op de onderneming en privé. Het moet een beetje ‘in’ je zitten en je moet het leuk vinden om de ontwikkelingen te blijven volgen, de gevolgen en kansen in kaart te brengen en die op een begrijpelijke manier te delen. Dat is de toegevoegde waarde in deze functie.


Als adviseur kwaliteit & vaktechniek ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en je vertaalt deze naar het vaktechnisch beleid binnen onze organisatie. Daarnaast vind je het een uitdaging om vaktechnische publicaties over specifieke wet- en regelgeving te schrijven. Jouw expertise zet de plus op onze dienstverlening. Samen met de collega’s van de afdeling Opleiding & Training bepaal en verzorg je vaktechnische bijeenkomsten en cursussen over fiscale onderwerpen voor onze ruim 100 fiscale collega’s die verspreid over onze vestigingen werken.


In deze uitdagende en afwisselende functie krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het fiscale vak te raken. Je staat in nauw contact met directie en de collega's uit de praktijk waarbij onze organisatie zich kenmerkt door de korte lijnen. Je komt te werken in een ondernemende, dynamische en mensgerichte werkomgeving waarbij we samen verder bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige toekomst voor onze organisatie. Vanuit jouw fiscale expertise ben jij aanspreekpunt voor onze collega’s op het gebied van vaktechnische vraagstukken. Zij kunnen bij jou terecht voor een onderbouwde mening. Er wordt op uiteenlopende gebieden geconsulteerd, zowel verplicht als onverplicht. Jij biedt kaders, werkprocessen en standaarden waardoor jouw collega’s in staat worden gesteld het hoogste niveau van kwaliteit te leveren.


Onze afdeling kwaliteit & vaktechniek bestaat uit ruim tien vaktechnici, ieder met hun eigen expertise. Wij ondersteunen de gehele organisatie en staan voor een multidisciplinaire dienstverlening op het hoogste niveau. Naast jarenlange ervaring hebben wij samen een breed beeld op de praktijk, vanuit verschillende invalshoeken: fiscaal, controle, samenstel, hr en compliance. Een stevige basis voor het doorbouwen aan kwaliteit. Die inzet leverde ons het afgelopen jaar succes op. Positieve reviews versterkten onze energie om de ingeslagen weg te blijven volgen. Het waarborgen van de kwaliteit in de dienstverlening, dat is één van onze ultieme doelen. Bij alles wat we doen hanteren we een IT- en datagedreven werkwijze.


Wil je graag eerst wat meer informatie, neem dat contact op met Renate Ekhart, fiscaal adviseur kwaliteit & vaktechniek: tel. 0546-660697. Zij vertelt je graag meer over deze uitdagende functie!


Wij gaan samen voor jouw succes!

Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Functievereisten

 • Drive & ambitie
 • Organisatiesensitiviteit en integriteit: jij bent je bewust van de invloed van jouw handelen
 • Helicopterview: jij weet bij complexe situaties overzicht te houden
 • Ruime ervaring als belastingadviseur
 • Een afgeronde fiscale WO opleiding

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop & smartphone
 • Leaseauto


&NUJIJ!

Zie jij jezelf in deze rol? Dan staan wij open voor een goed gesprek met jou. Wij zorgen voor de kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760