Assistent-accountant Agro

Heb jij affiniteit met de agrarische branche en cijfers? En zoek je een mooie startersfunctie die hier goed bij aansluit? Dan heeft de Jong & Laan de baan voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ons kantoor in Tubbergen is recentelijk nieuw gebouwd en je werkt dan ook in een moderne, prettige werkomgeving midden in het centrum van Tubbergen. Kenmerkend voor ons kantoor in Tubbergen is de regionale betrokkenheid en ambitieuze en gezellige groep collega’s waar je mee komt te werken. In Tubbergen hebben we een mooie mkb(+) en agrarische klantenportefeuille.


Spreekt het aan om in jouw eigen regio te werken en spreken termen als innovatie, ontwikkeling en vernieuwing jou aan? Dan ben je bij de Jong & Laan zeker op je plek!

|

Deze vacature past bij jou als je onze agrarische klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je stelt jaarrekeningen en financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen. Jouw ambitie en drive is om onze klanten optimaal te adviseren.


Binnen de vestiging werken we in teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Je wordt begeleid en gecoacht door ervaren collega’s waarbij we aandacht voor jouw ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan.


Wij gaan samen voor jouw succes!

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Young-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.

Functievereisten

 • (Bijna) afgeronde hbo-/wo-opleiding accountancy, finance & control of de HAS
 • Drive & ambitie
 • Accuratesse
 • Goede communicatieve & analytische vaardigheden

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop
 • Leasefietsregeling & sportvergoeding


&NUJIJ!

Je kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional, maar vooral als mens. Dát is precies wat we je geven. Een baan die met je meegroeit. Enthousiast? Solliciteer!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760