Stage accountancy controle

Voor aankomend najaar (sep 2024) biedt de Jong & Laan voor de vestiging in Enschede de mogelijkheid om stage te lopen op de controleafdeling! Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende stage waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan kan de Jong & Laan jou deze kans bieden!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zien we ook bij ons op kantoor in Enschede. Een vestiging met een gedreven, ambitieus team waar volop mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen. De vestiging in Enschede bestaat uit een team van ongeveer 55 collega’s. Ons team bestaat uit collega’s met verschillende expertises, naast fiscalisten werken er in Enschede accountants, juristen, salarisadviseurs en HR-adviseurs.


Groei door in onze controlepraktijk en werk voor een gezellige en betrokken werkgever. De controlepraktijk in Enschede bestaat momenteel uit ongeveer 25 collega’s. Onze klantenportefeuille (MKB, zorginstellingen, handelsondernemingen en productiebedrijven) bevindingen zich in de regio Twente.


Voor onze controlepraktijk hebben wij een uitdagende stageplek beschikbaar voor studenten die graag hun kennis en kunde in de praktijk wil toepassen. Je komt te werken in een ambitieus en enthousiast team waarin je volledig meedraait, zodat jij kan laten zien wie jij bent.


Werkzaamheden zijn o.a.:

 • Het controleren van de posten in de jaarrekeningen door middel van data analyse (power bi)
 • Je verdiept je in de bedrijfsprocessen en stelt procesbeschrijvingen op aan de hand van interviews met de klant;
 • Je gaat de gesprekken aan op locatie met de klant, hierbij wordt je uiteraard begeleid door een collega.


Kortom: je maakt echt mee waar een professional in de controlepraktijk mee bezig is.


Jouw persoonlijke kwaliteiten bieden jou de mogelijkheid tot veel zelfstandigheid. Wij doen er in ieder geval alles aan om je een goed beeld te geven van het werken binnen de accountancy. Reken daarbij op een persoonlijke begeleider en een enthousiast team om mee samen te werken! Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

 • Tips voor leuke series op Netflix, Videoland of Prime Video
 • Flexibiliteit en resultaatgerichtheid
 • Een proactieve houding
 • Leergierigheid & drive

Aanbod

 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Diverse leuke personeelsuitjes
 • De mogelijkheid om na afloop van jouw stage bij ons in dienst te treden als werkstudent
 • Een bruto stagevergoeding van €800,- per maand op basis van fulltime
 • Uitstekende begeleiding
 • Een goede werk - privé balans
 • De mogelijkheid om jezelf verder door te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Young-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.


Naast studeren en werken is er bij ons gelukkig ook genoeg ruimte voor ontspanning! Wat dacht je van het jaarlijkse de Jong & Laan voetbaltoernooi? Tijdens dit toernooi voetballen onze vestigingen tegen elkaar en sluiten dat af met een hapje en drankje. Ben je geen ster in voetballen? Ook dan bieden wij jou leuke activiteiten, zoals het personeelsfeest, een weekendje weg met jouw collega's en een kerstdiner.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760