Salarisadviseur Enschede

Weet jij veel van salarisadministraties en sta je open voor een nieuwe stap in je carrière? Dan zoekt de Jong & Laan jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ter versterking van ons team Personeel in de regio Oost (Twente) zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur met expertise op het gebied van salarisadministraties. Je versterkt als salarisadviseur het regioteam Personeel, bestaande uit ruim 15 collega’s en verdeeld over de vestigingen Enschede, Oldenzaal, Nijverdal/ Rijssen en Lochem. Jouw standplaats bepaal je zelf afhankelijk van jouw woonplaats!


Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met diensten op het gebied van personeel en salaris. Je krijgt een eigen klantenportefeuille en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant. Als salarisadviseur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties en het afhandelen van complexe salarisvraagstukken van klanten. Daarbij kijk jij verder dan de opdracht van de klant. Jij signaleert direct mogelijke verbeteringen in personeels- en salarisadministraties. Ook draag je bij aan het verbeteren van interne en externe processen en zet je graag een stapje extra voor de klant.


Dankzij je communicatieve vaardigheden en gedegen kennis ben je een enthousiaste adviseur voor onze mkb-relaties én het aanspreekpunt voor je collega’s. Je informeert en adviseert klanten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met cliënten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst.


Steeds meer klanten vertrouwen ons hun personeelszaken toe. Onze discipline personeel verwerkt inmiddels meer dan 40.000 loonstroken per maand en heeft daarbij te maken met zo’n 75 verschillende cao’s. We maken dus serieus werk van personeel!

Functievereisten

 • Enthousiasme & drive
 • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met een vakgerichte opleiding PDL en/of VPS
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met IT en bij voorkeur ervaring met het pakket Nmbrs
 • Kennis van wet- en regelgeving over arbeidsvoorwaarden

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Personal-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong&Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760