Ervaren assistent-accountant MKB (locatie: Enschede)

Ervaring opgedaan als assistent-accountant in de MKB adviespraktijk en toe aan een werkplek waarbij je de kans krijgt jouw adviesrol verder te ontwikkelen? De Jong & Laan kan jou deze kans bieden. Voor de vestiging in Enschede zoeken zij een ondernemende en ervaren assistent-accountant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zien we ook bij ons op kantoor in Enschede. Een vestiging met een gedreven, jong team waar volop mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen. De vestiging in Enschede bestaat uit een team van circa 55 collega’s. We werken samen in een informele werksfeer, houden van gezelligheid en sport en zijn een hecht team. De meeste collega’s komen uit de directe omgeving van Enschede en dit verbindt! Ambitieuze teamspelers met Twentse roots, zo zou je ons wel kunnen noemen! Spreekt dit jou aan en ben jij een ervaren assistent die op zoek is naar innovatie, ontwikkeling en vernieuwing; dan ben je bij de Jong & Laan zeker op je plek!


Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie en je stelt financiële rapportages op (hierbij werken we o.a. met Exact Online en Twinfield). Daarnaast denk je met de klant mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen.


Je hebt al ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en bent een assistent-accountant met ambitie. Die ambitie mag je bij ons laten zien. Het lijkt jou leuk om je te ontwikkelen tot een breed georiënteerde en commercieel ingestelde adviseur die kan signaleren, acquireren en ondernemers in het mkb kan adviseren. In Enschede kunnen wij je volop mogelijkheden bieden je verder te ontwikkelen binnen ons jong en dynamisch team.


Wij gaan samen voor jouw succes!

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Personal-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.

Functievereisten

 • (Bijna) afgeronde post hbo-opleiding accountancy
 • Ervaring in de accountancy
 • Affiniteit met IT
 • Accuratesse
 • Drive & ambitie

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop
 • Sportvergoeding

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760