Consultant aangiftepraktijk (locatie: Enschede)

Vind jij het leuk om de spilfunctie te vervullen in het aangifteproces en zoek je een nieuwe uitdaging in de regio Twente? Dan heeft de Jong & Laan de baan voor jou. Zij bieden jou een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-5-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zien we ook bij ons op kantoor in Enschede. Een vestiging met een gedreven, ambitieus team waar volop mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen. De vestiging in Enschede bestaat uit een team van circa 55 collega’s. Ons team bestaat uit collega’s met verschillende expertises, naast fiscalisten werken er in Enschede accountants, juristen, salarisadviseurs en HR adviseurs. We werken samen in een informele werksfeer, houden van gezelligheid en sport en zijn een hecht team. De meeste collega’s komen uit (de directe omgeving van) Enschede en dit verbindt! Ambitieuze teamspelers met Twentse roots, zo zou je ons wel kunnen noemen! Spreekt dit jou aan en ben jij een consultant aangiftepraktijk die op zoek is naar innovatie, ontwikkeling en vernieuwing; dan ben je bij de Jong & Laan zeker op je plek!


Als consultant aangiftepraktijk ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van (complexere) belastingaangiften vennootschaps-, inkomstenbelasting en erf- en schenkbelasting. Je stelt fiscale aangiften op en plant en organiseert de uitstelregeling. Daarnaast stel je bezwaarschriften op en bewaak je de bezwaartermijnen. Je hebt een belangrijke rol bij de signalering van de adviesbehoeften bij de klant op basis van de jaarrekening en aangifte. Daarnaast haal je veel plezier uit het meedenken over oplossingen voor fiscale vraagstukken. Je bent toegankelijk en goed in staat te schakelen met collega fiscalisten en accountants inzake de fiscale vraagstukken bij klanten.


In deze functie krijg je alle ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Bij de Jong & Laan heb je ruim 80 fiscale collega’s waar je op de werkvloer en tijdens de summercourses en andere (vaktechnische) bijeenkomsten kennis en ervaring mee kunt uitwisselen. Bij de uitoefening van jouw werkzaamheden kun je leunen op IT-ondersteuning voor de diverse applicaties die we gebruiken, de collega’s bij vaktechniek, de brede beschikbaarheid van vaktechnische bronnen en het een ruime educatieaanbod vanuit Opleiding & Training. We zijn aangesloten bij de NOB en het RB. Dit biedt jou de mogelijkheid om de verschillende educatietrajecten die aangeboden worden te volgen.


Wij gaan samen voor jouw succes!

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Personal-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.

Functievereisten

  • Een afgeronde hbo opleiding fiscaal recht en economie/ Finance,Tax & Advice
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Accuratesse
  • Drive & ambitie
  • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid

Aanbod

  • Direct een vast contract
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Laptop
  • Sportvergoeding

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760