Strategisch adviseur (locatie: Enschede)

Ben jij die ondernemende adviseur die onze mkb klanten van het beste strategisch advies kan voorzien? Wil je werken in een omgeving waar de menselijke maat voorop staat en we een persoonlijke, innovatieve en kwalitatieve werkwijze hanteren? Dan is de Jong & Laan de plek voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Met jouw ondernemende mentaliteit en doelgerichte werkwijze, werk je voor (en met) uitdagende mkb(+) klanten en voorzie jij ze van het beste strategisch advies. Door de klant aandacht te geven en echt te leren kennen, bouw je een band op en weet je precies wanneer jouw advies het meest nodig is. Dit is niet alles, naast bestaande klanten, weet jij het klantenpakket in de regio uit te bouwen en hierin het voortouw te nemen. Een commerciële blik met oog voor kansen die op je pad komen is hierbij van groot belang.


Je adviseert ondernemers op het gebied van strategische en/ of organisatorische verandervraagstukken. Hierbij analyseer je en/of ontwikkel je samen met de klant de huidige organisatiestrategie en bedrijfsvoering, stel je adviezen op voor veranderingen en optimaliseer je bedrijfsprocessen. Als strategisch adviseur ben je verantwoordelijk voor de verdere implementatie en begeleiding van jouw adviezen.


Je bent een sparringpartner van niveau, je spreekt veel met directie en management. Je voelt goed aan wat er bij een klant speelt. Door jouw ervaring en manier van werken weet je “de vinger op de zere plek te leggen”. Je bent in staat veranderprocessen te vertalen naar een plan van aanpak en weet aanbevelingen te doen. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, kun jij onderscheidend zijn in jouw advies. Dit is waar jij energie van krijgt!

Functievereisten

 • Een afgeronde WO opleiding bijv. Bedrijfskunde, HRM of Organisatiekunde
 • Ruime ervaring, in bij voorkeur de commerciële adviesbranche
 • Flexibiliteit
 • strategische sessies vinden regelmatig plaats buiten de reguliere werktijden
 • Besluitvaardigheid
 • Strategisch inzicht

Aanbod

Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!


Wat bieden wij?

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop & telefoon
 • Leaseauto

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760