HR Adviseur (locatie Enschede)

Ben jij die ondernemende HR adviseur die de mkb (+) klanten van deJong&Laan van het beste HR-advies kan voorzien? Wil je werken in een omgeving waar de menselijke maat voorop staat en waar we een persoonlijke, innovatieve en kwalitatieve werkwijze hanteren? Dan zijn zij op zoek naar jou

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Met jouw ondernemende mentaliteit en doelgerichte werkwijze, werk je voor (en met) uitdagende mkb (+) klanten en voorzie jij ze van het beste HR-advies. Door de klant aandacht te geven en echt te leren kennen, bouw je een band op en weet je precies wanneer jouw advies het meest nodig is. Dit is niet alles, naast bestaande klanten, weet jij het klantenpakket in de regio uit te bouwen en hierin het voortouw te nemen. Een commerciële blik met oog voor kansen die op je pad komen is hierbij van groot belang.


Je versterkt als HR adviseur het regioteam Personeel in Oost-Nederland. Het team bestaat uit 19 adviseurs. Dit zijn o.a. salarisadviseurs, HR-adviseurs en specialisten op het gebied van arbeidsrecht, arbeidsmarktcommunicatie en loonheffingen. Je werkt nauw samen met je collega’s in het team en versterkt elkaar, ieder met zijn/haar eigen specialisme.


Je spart over klantvraagstukken en bent samen verantwoordelijk voor de kennisontwikkeling van het team. Het team is werkzaam voor relaties van onze vestigingen Enschede, Rijssen, Nijverdal, Oldenzaal en Lochem. Jouw standplaats is Enschede, waarbij jouw werkplek afwisselend op de vestigingen en bij klanten op locatie is.


Je adviseert ondernemers op strategisch en tactisch niveau. Je adviseert de klant over hoe hij zijn HR-beleid kan inrichten, passend bij zijn organisatiedoelstellingen, en je ondersteunt bij de vormgeving en implementatie. Dit betreft HR-thema’s in de volle breedte; van arbeidsmarktcommunicatie, binden en boeien, beloning, tot o.a. verzuim. De werkzaamheden vinden op projectmatige basis of interim basis plaats.


Intern denk je mee over het ontwikkelen van webinars en andere HR gerelateerde events. In deze functie leg je proactief contact met bestaande en potentiële klanten en ga je in gesprek om te inventariseren wat er speelt en waar de oplossing ligt. Door jouw onderscheidend vermogen voel je aan wat de klant wil.


Je hebt het DNA van een change agent en weet veranderingen in een organisatie te bewerkstelligen. Je bent in staat veranderprocessen te vertalen naar praktische HR-toepassingen. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, kun jij onderscheidend zijn in jouw advies. Dit is waar jij energie van krijgt!

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo-/wo opleiding HRM / P&O/ MER
 • Ruime werkervaring in bij voorkeur de commerciële HR-adviesbranche, bijvoorbeeld als HR consultant
 • Ervaring met advies aan het MKB
 • Enthousiasme
 • Vernieuwing

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop & telefoon
 • Leaseauto

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Personal-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van deJong&Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760