Assistent-accountant controle (locatie Almelo)

Voor de vestiging in Almelo zoekt de Jong & Laan gedreven starters die op zoek zijn naar een mooie uitdaging! Ben jij (bijna) klaar met je hbo of wo opleiding en wil je gaan starten met de opleiding tot RA accountant? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Hoe maak jij het verschil?

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij gaan maken met onze kantoren in Almelo, Vriezenveen en Belastingadviseurs. We hebben ervoor gekozen om deze samen te voegen en dat betekent dat je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zicht locatie aan de A35 in Almelo. Als begin 2023 het nieuwe pand in Almelo in gebruik genomen wordt, werk je straks in een team met circa 20 controle collega's. Hiermee krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan doorontwikkeling van de controlepraktijk. Hierbij word je vrijheid geboden voor ontwikkeling en nieuwe initiatieven om hiermee jouw specialisme en zichtbaarheid in de markt uit te bouwen. 


Sportief aangelegd?

Binnen de Jong & Laan organiseren wij jaarlijks het voetbaltoernooi! Tijdens dit toernooi maken de 23 vestigingen onderling uit welke vestiging zich tot winnaar van het prestigieuze toernooi mag kronen. Maak jij een panna bij één van onze directieleden en kennen ze jou dus direct? Ben jij niet zo’n voetballer/ voetbalster? Geen probleem! Meedoen is hierin belangrijker dan winnen. Na afloop van dit toernooi drinken we een borrel en eten we gezamenlijk bij het plaatselijke restaurant. Een goede balans tussen werken en ontspanning heeft binnen onze organisatie een hoge prioriteit.


Daarnaast lunchen, wandelen en/of darten wij elke dag gezamenlijk met onze collega’s van de vestiging Almelo. Wij vinden het binnen team Almelo belangrijk dat we naast het werken ook genoeg ruimte hebben voor ontspanning!


Wat ga je doen?

Je werkt veel met (en bij) klanten in wisselende teams. Daarnaast zijn we in onze teams open en eerlijk naar elkaar toe. Met oog voor detail voer jij de jaarrekening controle goed uit. Kwaliteit is voor ons en jou erg belangrijk. Je durft stappen en verantwoordelijk te nemen voor de beslissingen die je maakt. Een belangrijke eigenschap, om je verder te kunnen ontwikkelen. Als assistent-accountant in onze controlepraktijk ben je scherp en betrokken. Je krijgt bij ons snel en veel verantwoordelijkheid. We doen er samen alles aan om jou zoveel mogelijk groei, ervaring en uitdaging te bieden. Naast dat je met je collega’s van de controlepraktijk werkt heb je ook nauw contact met de collega’s van onze samenstel- en fiscale afdeling. Op deze manier kun je de opdrachtgever zo volledig mogelijk bedienen.

Functievereisten

 • (Bijna) afgeronde hbo-/wo-opleiding accountancy, finance & control of bedrijfskunde
 • Gezelligheid & betrouwbaarheid
 • Leergierigheid & drive
 • Affiniteit met IT
 • Proactieve houding & ambitie

Aanbod

Wij gaan samen voor jouw succes!

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Young-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.


Wat bieden wij?

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop
 • Sportvergoeding

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760